Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Η ρατσιστική συμπεριφορά και οι πολιτικές κωλοτούμπες του κυρίου Φωτάκη, ο οποιος είναι ο εκλεκτός της κυρίας Αννας Παππά, αφου είναι στο ψηφοδέλτιό της, μας έβαλαν και ανοίξαμε έναν διάλογο μαζί του και έτσι διαπιστώσατε όλοι, πως δεν γράφαμε ψέματα, αλλά αλήθειες. Ο κύριος Φωτάκης λοιπόν προφανώς ταιριάζει με το νέο, το καθαρό και όλα τα άλλα....που μας λέει η κυρία Αννα Παππά πως εκπροσωπεί το ψηφοδέλτιό της.

- Άχνα δεν έβγαλε η υποψήφια δήμαρχος και δεν θα βγάλει, γιατί ξέρει πως δεν λέει την αλήθεια στο θέμα της επιλογής των υποψηφίων της. Τα ελάχιστα ψηφαλάκια που θα της φέρει ένας υποψήφιος μετράει η κυρία Παππά και όχι όλα αυτά στα οποία λέει πως πιστεύει. Αυτά είναι η μάσκα της παράταξής της και τίποτα παραπάνω.

- Ο κύριος Φωτάκης πάντως επιμένει ακόμη να μιλάει για διαχωρισμό των ανθρώπων και να στήνει κρεμάλες. Φυσικά βάζει και όπως λέει ο ίδιος δύσκολα ερωτήματα (!!!). Ποιος πούλησε οικόπεδα σε γύφτους και Ρομά;;;;; Ποιος έδωσε άδεια σε πλανόδιο ψαρά; Έχουμε τρελαθεί με τα δύσκολα ερωτήματα κύριε Φωτάκη. Φυσικά τα έχουμε απαντήσει, αλλά είπαμε, πως κάποιοι δεν ξέρουμε από γραφή και ανάγνωση.

- Θα συνεχίσει λέει την προσπάθεια ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του κυρίου Σπύρου.  Έχει βάλει μπροστά τον ανεμιστήρα και ρίχνει συνεχώς λάσπη εναντίον της κυρίας Βάκα. Αχαριστία το λένε αυτό καλέ μας άνθρωπε και δεν το συγχωρεί ούτε ο Θεός.

- Να ξέρεις πάντως, πως είναι μια ώρα δύσκολη για σένα και το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να αποσυρθείς από τις εκλογές και να κοιτάξεις την δουλίτσα σου και την οικογένειά σου. Φιλικά το γράφουμε, γιατί αν συνεχίσεις να ρίχνεις λάσπη, θα τελειώσει η ασυλία που έχεις και θα έχεις προβλήματα.

- Συγνώμη που σου τα γράφουμε χύμα, απλά και καθαρά, αλλά δεν θέλουμε το κακό σου. Ρίχνεις λάσπη στην Βάκα, λάσπη στον Καθαροσπόρη και ξεχνάς πως βοηθήθηκες και από τους δύο. Λοιπόν επειδή εμείς αγαπάμε την δήμαρχο και είμαστε φίλοι των συνεργατών της, δεν θέλουμε να μας βάζεις στην πρίζα, γιατί πρέπει να σου απαντήσουμε με κάθε τρόπο.

- Εμείς δεν θα χρειασθεί να πάρουμε το μηχανάκι και μια φωτογραφική μηχανή για να κόβουμε βόλτες στις γειτονιές και να αποδείξουμε πως η Βάκα δεν είναι καλή δήμαρχος, γιατί ξέρουμε πολλά και με ένα κλικ, θα τα μάθουν όλοι.