Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 
- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα καλή εβδομάδα και Καλή Παναγιά με υγεία για όλο τον κόσμο. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες αύριο και να τους αγαπάτε. Αμείωτη η ένταση που θέλουν να διατηρήσουν οι υποψήφιοι οι οποίοι χάνουν τις εκλογές, αλλά δεν έχουν καταλάβει κάτι πολύ απλό. Δεν τους φταίνε οι άλλοι υποψήφιοι, αλλά ο κακός τους ο καιρός, συγνώμη προγραμματισμός ήθελα.... να γράψω.

- Αυτοί που γράφουν τα ονόματα των υποψηφίων που είναι στο ψηφοδέλτιο της Δημάρχου κυρίας Βάκα, ενώ το 2019 ήταν στο ψηφοδέλτιο Καθαροσπόρη, γιατί δεν γράφουν και τα ονόματα αυτών που σήμερα θα είναι με την Βάκα, ενώ το 2019 ήταν με τον Παγώνη; Φοβούνται μην τρομάξουν αυτοί που είναι με τον Σπύρου;

- Ο κύριος Σιγανός λογικό ήταν να μην απαντήσει σε τίποτα και να συνεχίσει να ρίχνει λάσπη στην δήμαρχο κυρία Βάκα και γενικότερα σε ανθρώπους του ψηφοδελτίου της. Αλέξανδρε, σε περίμενα περισσότερο κιμπάρη και ελπίζω να τα πούμε μετά τις εκλογές για να σου κάνω μια ανάλυση της ήττας του κυρίου Σπύρου......

- Για μένα οι εκλογές τελειώνουν την Κυριακή το βράδυ και φυσικά τελειώνουν και οι όποιες αντιπαραθέσεις και οι όποιες κόντρες. Αλέξανδρε, πίστεψέ με δεν κυκλοφορούν επιταγές προεκλογικά. Μόνο κάποιος μαλάκας θα έδινε ή θα δεχόταν να πάρει επιταγή. Φαίνεται πως ο κύριος Μπαντούνας αν και χρόνια στα μικροβιολογικά εργαστήρια, δεν ανακάλυψε πως προεκλογικές συναλλαγές δεν γίνονται με επιταγές, γιατί αυτές έχουν μικρόβια.

- Τώρα όσο για θέσεις και για υποσχέσεις, αυτό είναι κάτι άλλο. Εγώ Αλέξανδρε είπα στην δήμαρχο κυρία Βάκα πως θέλω θέση για να την στηρίξω και την ευχαριστώ που ανταποκρίθηκε αμέσως. Μου είπε πως επειδή είμαι και μεγάλος σε ηλικία, θα μου δώσει μια θέση κοντά σου, ώστε να γνωριστούμε καλύτερα και να με προσέχεις όταν ταξιδέψω για τον άλλον κόσμο.

- Αλέξανδρε, η δήμαρχος δεν ξέρει πως εγώ ακόμη και μετά τον θάνατό μου, θα συνεχίσω να γράφω!!!!! Έχω βρει τον τρόπο και θα σου τον αποκαλύψω μετά τις εκλογές πίνοντας καφέ.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, ξέρω πως ο κύριος Σιγανός δεν θυμώνει μαζί μου και φυσικά ο ίδιος ξέρει πως εγώ δεν έχω εμπάθειες ούτε βγάζω κακίες. Πολύ θα το ήθελα να μιλήσουμε δημόσια και ελεύθερα κάποια στιγμή, για όλους και για όλα, αλλά αυτό δεν θα γίνει, τουλάχιστον σε αυτές τις εκλογές.

- Άτολμος ο κύριος Σπύρου και κρυμμένος πίσω από την κουρτίνα. Προσπαθεί να μην τσαλακωθεί και αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιεί κουρτίνα. Έτσι τον συμβούλεψαν οι επικοινωνιολόγοι του και αυτό θα το πληρώσει στην κάλπη.

- Ο Δήμος Χαλκιδέων δεν είναι κέντρο διασκέδασης και ψυχαγωγίας και δεν έχει ανάγκη από πελάτες. Ο εκάστοτε δήμαρχος πρέπει να υπηρετεί τους δημότες, πρέπει να απαντά στους δημότες και πρέπει να περπατάει δίπλα τους και όχι να τον βλέπουμε στις φωτογραφίες με κυρίες που χρειάσθηκε να πάνε στο μόδιστρο και 2-3 ώρες για τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Αυτά κύριε Σπύρο μας είναι απαραίτητα για τον δικό σας χώρο και όχι για τους δημότες οι οποίοι δεν έχουν αυτές τις πολυτέλειες.

- Μη μου θυμώσεις. Αν το κάνεις θα σε παραπέμψω στις φωτογραφίες που εσύ ανέβασες, αν δεν κάνω λάθος την Κυριακή.
Καλή Παναγιά σε όλους και ιδιαίτερα στον κύριο Σπύρο.