Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

....σουτάκια

 - Μιλάμε για φοβερούς αναλυτές φάσεων του ποδοσφαίρου στην Εύβοια. Είδαν πέναλτι στον αγώνα ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - ΜΑΡΜΑΡΙ και ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησαν την τιμωρία του διαιτητή Κασομούλη και κατηγόρησαν την επιτροπή διαιτησίας, επειδή όρισε τον Κασομούλη και μάλιστα σε δύο αγώνες. Ανεκδοτάκια κύριοι. Γιατί δεν λέτε πως θέλετε τον υποβιβασμό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να... τελειώνουμε;

- Το αστείο είναι πως η φάση δεν υπάρχει ολόκληρη σε βίντεο και αν υπήρχε, θα διαπίστωναν όλοι πως η φάση θα ήταν ως μη γενόμενη. Επειδή πληροφορηθήκαμε πως υπήρχε παρατηρητής διαιτησίας στο γήπεδο, θα τον παρακαλούσαμε να πάρει το βίντεο και να το χρησιμοποιήσουν ως μάθημα προς τους διαιτητές.

- Ο ποδοσφαιριστής του Μαρμαρίου, πιάνει ανενόχλητος την κεφαλιά και ενώ η μπάλα πηγαίνει άουτ, ο τερματοφύλακας του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ πέφτει με λάθος τρόπο, πρώτος στο έδαφος και ναι ανατρέπει τον επιθετικό. Ο τερματοφύλακας δεν ακούμπησε τον επιθετικό ο οποίος ανενόχλητος έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε άουτ. Αν η μπάλα χτυπούσε στο δοκάρι και έμεινε εντός αγωνιστικού χώρου, τότε ο διαιτητής έπρεπε να δώσει πέναλτι.

- Να γράψουμε όμως την άποψή μας για το ότι η φάση έπρεπε να θεωρηθεί ως μη γενόμενη. Κύριοι ο επιθετικός του Μαρμαρίου ξεκίνησε από θέση οφσάιντ.  Μπορεί κάποιοι να μην το βλέπουν στην οθόνη τους, αλλά όσοι ξέρουν λίγο από κάμερες και τα γνωστά "καρέ - καρέ", θα καταλάβουν και φυσικά θα μπορέσουν να μετρήσουν καρέ καρέ την φάση και να βγάλουν ασφαλή συμπεράσματα.

- Περισσότερη ανάλυση δεν θα κάνουμε, γιατί δεν θα κάνουμε και δωρεάν φροντιστήρια, αλλά κάποιοι δεν πάνε τους διαιτητές εκείνους που δεν τους θεωρούν Διακογιάννηδες και  δεν τους κάνουν τα κέφια. Είναι όμως τραγικό να ζητάς να μην παίξουν διαιτητές επειδή τους έκρινες εσύ. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που το κάνουν. Το έχουν ξανακάνει σε βάρος του διαιτητή Πόγκα, ο οποίος έκανε αυτό που έλεγε η απόφαση της ΕΠΣΕ.

- Για κάποιους άλλους διαιτητές δεν θα πούνε κουβέντα κι ας έχουν κάνει τεράστια λάθη.