Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Έχουμε ακόμη 13 μέρες και την σημερινή, ώστε να φτάσουμε στην τελευταία ΚΑΛΗΜΕΡΑ, μέσα από το apopsignomi. Λίγη δηλαδή υπομονή και θα σας απαλλάξουμε από την παρουσία μας, τουλάχιστον από εδώ. Φυσικά θα βρούμε κάτι για να μην .....χαθούμε τελείως.

- Αυτοί οι οποίοι μας λένε να γράψουμε περισσότερα γι΄ αυτά που αποκαλούμε "μαγαζάκια" στον αθλητισμό, μία και μοναδική απάντηση έχουμε. Ας ανοίξουν τα μάτια τους οι γονείς, για να μην επιτρέπουν όλα αυτά που συμβαίνουν. Εμείς εδώ και χρόνια τα λέμε και τα γράφουμε, αλλά πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί, παράγοντες του αθλητισμού και προπονητές, γυμναστές κλπ, χρησιμοποιούν τα παιδιά για να κάνουν πολιτική και να δημιουργούν συνεχώς "μαγαζάκια".

- Τι θα γίνει τελικά με τον κύριο Κασσελάκη; Ανέβηκε σε τρακτέρ αγρότη σε μπλόκο και μας είπε πως ανέβηκε επειδή τον κάλεσε ο αγρότης!!!! Δηλαδή Στέφανε αν σε καλούσε να ........ θα πήγαινες;;; Τι σόι πολιτικώς είσαι Στέφανε που φτάνεις να καλείς τους αγρότες να μην κάνουν πίσω και να συνεχίσουν να κλείνουν δρόμους;;;;

- Στέφανε, ότι κι αν κάνεις στο τέλος αν δεν είσαι τέταρτος, θα είσαι τρίτος, με τάσεις διάλυσης ως κόμμα. Έχουμε μια απορία. Γιατί αφού ακούς την φωνή των αγροτών, δεν την ακολουθείς, αφού δεν θέλουν τον πολιτικό γάμων ομοφύλων και δεν θέλουν να ακούσουν κουβέντα για υιοθεσίες και για παρένθετη μητέρα;;;

- Στέφανε, στο επόμενο μπλόκο που θα πας ρώτα τους αγρότες για τους ομόφυλους και τον νέο νόμο και κάνε αυτό που θα σου πούνε!!!