Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

.....τα παρατράγουδα

 - Δεν αποφεύγουμε να δώσουμε απαντήσεις, γιατί δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα απολύτως.
Φτωχοί μεγαλώσαμε και φτωχοί θα πεθάνουμε και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υποκύψουμε τώρα μπροστά σε οικονομικούς πειρασμούς, αλλά δεν θα ξεχάσουμε και ποτέ τους ανθρώπους οι οποίοι ως άνθρωποι..... κάποιες δύσκολες στιγμές, μας κέρασαν ένα καφεδάκι.
Δεν θα ξεχάσουμε επίσης πως άνθρωποι της πολιτικής και της αυτοδιοίκησης, ενώ πάντα είχαν την στήριξή μας, έκλειναν το μάτι και άνοιγαν την κάνουλα σε άλλους, οι οποίοι είχαν στο αίμα τους την κωλοτούμπα και οι οποίοι μπροστά στο συμφέρον τους πουλούσαν και την μάνα τους.
Για εμάς όλα αυτά δεν είχαν σημασία. Εμείς δεν πληρωνόμασταν ούτε από εργολάβους, ούτε από προμηθευτές και ποτέ δεν έφτασε στο σπίτι μας φάκελος με πακέτο χρημάτων, από κάποιον προμηθευτή, για να συνεχίσουμε να βάζουμε πλάτη, ώστε να συνεχίσει να είναι προμηθευτής ο ίδιος.
Εμείς ήμασταν πάντα δεδομένοι και δεν χρειαζόταν να μας αναλάβει εργολάβος ή προμηθευτής.
Εμείς δεν υπηρετήσαμε ποτέ κάποιον δήμαρχο ή αντιδήμαρχο ή βουλευτή και είχαμε μισθό από εργολάβο ή προμηθευτή.
Μετά την 19η Φεβρουαρίου 2024 θα πάρουμε μερικές ανάσες και μετά θα μπούμε σε ένα νέο ξεκίνημα, χωρίς να είμαστε δεδομένοι, αλλά θα είμαστε αληθινοί και θα στηρίζουμε τα πάντα σε στοιχεία και θα καλούμε τον κάθε αρμόδιο να απαντήσει.