Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024

.....φαπούλες

 - Από το 2014 θέλησαν να στήσουν μια επιχείρηση στην περιοχή της Νέας Αρτάκης, αλλά ενώ πήραν περιβαλλοντικούς όρους, δεν προχώρησαν και όλα δείχνουν πως μετά από 10 χρόνια, θέλουν να συγκεντρώνουν απόβλητα στην περιοχή και να κάνουν την επεξεργασία τους, ώστε να παράγουν βιοαέριο και βιολιπάσματα.  Εκεί στην Αρτάκη, μάλλον θέλουν να βάλουν την ταφόπλακα στην περιοχή, αφού καθημερινά ο θόρυβος, οι οσμές και η σκόνη θα είναι σε υπερθετικό βαθμό και φυσικά μόνο τυχαία δεν ήταν η αρνητική γνωμοδότηση του.... Δημοτικού Συμβουλίου το 2013 (7/8/2013) η οποία μιλούσε για εκπομπή οσμών και μεθανίου.

- Η σημερινή Δημοτική Αρχή θα πρέπει να πάρει θέση για το θέμα και να πούνε στον κόσμο, τουλάχιστον αυτοί που είχαν πει ΟΧΙ το 2013, γιατί λένε, αν λένε ΝΑΙ σήμερα.
Είναι πάντως αλήθεια πως είχε ξεσπάει θόρυβος τελευταία για το θέμα, αλλά πολύ γρήγορα έπεσε σιωπή. Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά το θέμα μοιάζει πολύ με επιχειρήσεις με χημικά στην Αυλίδα, με ανεμογεννήτριες και άλλα σχετικά, που στην αρχή μας ξεσηκώνουν όλους και μετά κάτι τρέχει και μαλακώνουμε!!!

- Λένε πως κάτι θα ξέρει ο μεγάλος, ο οποίος λέει πως με λαδάκι όλοι μαλακώνουμε.......