Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Καλή εβδομάδα

 - Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα.
Είμαστε στην καρδιά του Καλοκαιριού και είναι τόσα πολλά θέματα ανοιχτά και τα οποία έχουν να κάνουν με τις ζωές μας, με την καθημερινότητά μας, αλλά για τα οποία κανείς δεν θέλει να δώσει λύσεις, κανείς δεν θέλει να ασχοληθεί στα σοβαρά.
Ας πάρουμε όλες και όλοι μια απόφαση. Τα ψέματα τελείωσαν. Όσοι δεν μπορούν να προσφέρουν καλές.... υπηρεσίες στους πολίτες, ας πάνε στα σπίτια τους κι ας μας αφήσουν ήσυχους.
Δεν είναι ωραίο, ούτε εξυπηρετεί τον πολίτη, το να τρέχεις στα γλέντια και στα πανηγύρια, την ώρα που ο κόσμος υποφέρει, την ώρα που ο άνεργος δεν έχει ούτε ευρώ στην τσέπη του, την ώρα που ο άλλος δεν έχει ρεύμα στο σπίτι του, την ώρα που χρωστάς παντού και σκορπάς χρήματα, παριστάνοντας τον παράγοντα, τον επενδυτή, τον πολιτικό και διάφορα άλλα.
Δυστυχώς τίποτα δεν λειτουργεί σωστά και θα πρέπει να μην κρυβόμαστε πλέον.
Αυτοί οι οποίοι σκορπάνε χρήματα των πολιτών και όχι δικά τους, για να εξυπηρετούν "φίλους" και κολλητούς και για να τα έχουν καλά με τα ΜΜΕ, να πάνε τώρα στο σπίτι τους, χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Εμείς το πήραμε απόφαση.
Θα γράψουμε τα ονόματά τους, για να ξέρουν όλοι οι πολίτες, όλη την αλήθεια.
Τα ταμεία της Περιφέρειας και τα ταμεία των Δήμων, δεν έχουν χρήματα, γιατί κάποιοι τα μοιράζουν χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο δεξιά κι αριστερά.
Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές, αλλά είναι αβάσιμες.
Ένας ουσιαστικός έλεγχος θα εκθέσει πολλές και πολλούς και αυτό θα γίνει.
Παρακαλούμε να μην παρεξηγηθεί κανείς και κανείς να μην ψάξει τρόπους να μας κλείσει το στόμα.
Δεν τα φάγαμε μαζί, γιατί εμείς σε τραπεζώματα δεν πάμε.
Είμαστε αναρχοαυτόνομοι ή αν θέλετε όπως συνηθίζουμε να λέμε, Εθνικόφρονες Κουμουνιστές. 
Το πάρτι αρχίζει.