Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Καλή σας νύχτα και ραντεβού τον Σεπτέμβριο

 - Τις μέρες και τις νύχτες του Αυγούστου, δεν θα είμαστε μαζί σας, οπότε αυτή είναι η τελευταία ανάρτηση την τελευταία μέρα του Ιουλίου.
Ευχόμαστε να είσθε όλες και όλοι καλά, να περάσετε όμορφα και να προσέχετε πολύ.
Όταν θα επανέλθουμε, τον Σεπτέμβριο, όλα θα.... είναι διαφορετικά και για εμάς και για τους ανθρώπους της κάθε εξουσίας και φυσικά για εσάς τους αναγνώστες και κυρίως για εσάς.
Οι συνεργάτες μας θα είναι παντού, θα βλέπουν και θα ακούνε τα πάντα και αυτό σίγουρα δεν αρέσει στους ανθρώπους της κάθε εξουσίας.
Έτσι είναι όμως η ζωή. Κι εμάς δεν μας άρεσαν τα παιχνίδια και η συμπεριφορά ανθρώπων της εξουσίας, αλλά δεν μας έφταιξε κανείς. Ας προσέχαμε.
Για να μην ξεχνιόμαστε, ο σεβασμός και η εκτίμηση που είχαμε σε κάποια πρόσωπα, δεν θα συνεχιστεί, αφού οι ίδιοι επέλεξαν να συνεχίσουν παρέα με το ψέμα, τις συκοφαντίες και με το να χρησιμοποιούν την εξουσία τους εναντίον όποιων δεν συμφωνούν μαζί τους. Τέλος λοιπόν η ανοχή μας και πλέον θα τους ανταποδώσουμε την συμπεριφορά. Θα πληρωθούν με το ίδιο νόμισμα, γιατί δεν θα τους επιτρέψουμε να μας πούνε και μαλάκες.
Καλή σας νύχτα