Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Καλή σας μέρα

 - Φεύγει και ο Ιούλιος και από αύριο μπαίνουμε στον Αύγουστο, στον τελευταίο μήνα του Καλοκαιριού, τον μήνα της Παναγιάς, τον μήνα των διακοπών για τους περισσότερους.
Φεύγει λοιπόν ο Ιούλιος και "φεύγουμε" κι εμείς, όχι για διακοπές, αλλά για να φροντίσουμε την υγεία μας και φυσικά να κάνουμε την προετοιμασία μας, ώστε να επανέλθουμε καλύτεροι από τον Σεπτέμβριο.
Τα ερωτήματα που θέσαμε γενικώς για την δημοτική αρχή, έμειναν αναπάντητα και δεν το βρίσκουμε και.... παράλογο, γιατί ποιοι είμαστε εμείς στους οποίους θα απαντήσουν οι δημοτικοί άρχοντες;
Εμείς δεν ανήκουμε στην παρέα του "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε", οπότε γιατί να μας απαντήσουν;
Ένας φίλος πάντως μας είπε το καλύτερο.
"Εσείς πρέπει να απαντήσετε στα ερωτήματα των δημοτών και ιδιαίτερα των αναγνωστών σας, αφού προεκλογικά και όχι μόνο, γράφατε αυτά που γράφατε και κάνατε ότι μπορούσατε ενάντια στον Σπύρου και την Παππά".
Φίλε έχεις δίκιο και αυτό το αρχίσαμε ήδη. Εμείς θα γράψουμε για όλους και για όλα και έχουμε την δική μας απάντηση στα ερωτήματα που βάλαμε.
Από τον Σεπτέμβριο που θα επανέλθουμε, θα απαντήσουμε σε όλα. Δεν μας κρατάει τίποτα και κανείς και ειλικρινά, δεν μας ενδιαφέρει τι θα γράψουν και τι θα πούνε τα μισθωμένα ΜΜΕ.
Υπάρχει πάντως κάτι που έχει μεγάλο ενδιαφέρον και το οποίο το προσπερνάνε όλες και όλοι με μεγάλη ευκολία.
Προσπαθούν και παριστάνουν, τους έντιμους, τους καλούς και αυτούς που προστατεύουν το δημόσιο χρήμα και τους δημότες, ενώ είναι αυτοί που βάζουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους, σε αποφάσεις με τις οποίες μοιράζουν χρήμα εκεί που δεν θα έπρεπε.
Προσπαθούν να πούνε πως η δήμαρχος ξέρει, η δήμαρχος το είπε, η δήμαρχος το ένα, η δήμαρχος το άλλο, μόνο και μόνο για να την βγάλουν καθαρή.
Όχι κυρίες και κύριοι. Όταν διοικείς, πρέπει να προσέχεις που βάζεις την υπογραφή σου. Δεν μοιράζεις χρήματα από τον δικό σου τραπεζικό λογαριασμό, αλλά χρήματα των δημοτών.
Επειδή πάντως πέφτει παντού σιωπή, εμείς θα τα γράψουμε όλα με ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις. Όποια ή όποιος δεν αντέχει την αλήθεια να πάει από τώρα στο σπίτι του, γιατί θα βάλουμε το μαχαίρι στο κόκκαλο.
Να περνάτε όμορφα και υπομονή.