Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

η άποψή μας

 - Συγνώμη, αλλά εμείς δεν είμαστε ειδικοί στην διαχείριση του δημόσιου χρήματος και δεν μπορούμε να καταδικάσουμε ή να απαλλάξουμε κάποιους οι οποίοι υπογράφουν για το που θα δοθεί το δημόσιο χρήμα και μάλιστα σε μια περίοδο που τα ταμεία είναι άδεια και καλούμε συνεχώς τους πολίτες.... να βάλουν το χέρι στην τσέπη.
Σε κάθε οργανισμό του ευρύτερου δημόσιου τομέα, δεν πρέπει να υπάρχουν στην διοίκηση, ανεύθυνοι άνθρωποι και ούτε απλά κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι οι οποίοι θέλουν το μισθό τους και άλλοι είναι αυτοί οι οποίοι ουσιαστικά διοικούν.
Την άποψή μας γράφουμε και καλούμε την δήμαρχο Χαλκιδέων την αγαπητή κυρία Έλενα Βάκα να πει επίσημα στους δημότες τι έγινε τελικά με την καταγγελία που είχε κάνει η ίδια για περίπου 400.000 ευρώ που έφυγαν από το ταμείο του δήμου, για να πληρωθούν καύσιμα, για οχήματα του ΦΟΔΣΑ.
Επίσης να πει τι έγιναν τα οχήματα που η ίδια είχε καταγγείλει πως εξαφανίστηκαν από το αμαξοστάσιο του Δήμου.
Κυκλοφορεί μια φήμη πως τα χρήματα αυτά πήγαν στις τσέπες κάποιων και όχι ως καύσιμα σε οχήματα.
Εμείς δεν θα πάψουμε να τα ρωτάμε αυτά και δεν θα πιστέψουμε ΠΟΤΕ πως η δήμαρχος, η Έλενα που εμείς ξέρουμε, δέχθηκε να μην κυνηγήσει το θέμα, αφού σύντομα θα αναλάβει την προεδρία του ΦΟΔΣΑ.
Είμαστε σε αναμονή.