Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

Καλή εβδομάδα

 - Καλή σας μέρα, καλή εβδομάδα και να είσθε καλά στην υγεία σας.
Δεν θέλουμε να αρχίσουμε με γκρίνια την εβδομάδα, αλλά όταν κάποιες κυρίες μένουν χωρίς την μάσκα τους, δεν είναι δυνατόν να μην σχολιάσουμε.
Τελικά κύριε Σπύρου, είσθε ο μόνος ο οποίος "δεν ψωνίζει" από το ίδιο μαγαζί και φυσικά είναι η πρώτη φορά που θα γράψουμε πως καλά κάνετε.
Ο αυτοδιοικητικός δεν πρέπει να έχει εξαρτήσεις.... από κανέναν και για κανέναν λόγο. Τώρα είναι πλέον φανερό, το ποιο κέντρο είναι αυτό που καθορίζει ποιος θα δίνει και ποιος θα παίρνει, αλλά και πως θα τα πληρώνουν τα κορόιδα.
Κύριε Σπύρου, είναι υποχρέωσή σας πλέον να προχωρήσετε τις όποιες νόμιμες διαδικασίες, ώστε ο μηχανισμός που όλα δείχνουν υπάρχει χρόνια, να ξηλωθεί και να γίνει γνωστός στους δημότες.
Εμείς το δηλώνουμε δημόσια πως αν προχωρήσετε προς αυτή την κατεύθυνση, θα είμαστε δίπλα σας.
 Αν όμως δεν το κάνετε, εμείς θα προχωρήσουμε μόνοι μας και όποιος αντέξει.
Εμείς δεν υπήρξαμε ποτέ, αντίπαλοι της δημοτικής παράταξης που διοίκησε τον Δήμο με αρχηγό τον κύριο Ζεμπίλη και στην συνέχεια με την κυρία Βάκα. Έχουμε λοιπόν κάθε δικαίωμα να ρωτάμε και έχουν υποχρέωση να απαντούν.
Στις τελευταίες εκλογές κύριε Σπύρου, σταθήκαμε απέναντι στην παράταξή σας γιατί απλά διαφωνούσαμε με τις επιλογές σας και ως προς τα πρόσωπα, αλλά και ως προς την επικοινωνιακή σας πολιτική.
Σήμερα δεν μετανιώσαμε, αλλά διαφωνούμε κάθετα με την πολιτική των προέδρων δημοτικών επιχειρήσεων κλπ, ως προς την επικοινωνιακή τους πολιτική και την διάθεση χρηματικών ποσών προς συγκεκριμένα πρόσωπα. Αν τα χρήματα ήταν από την τσέπη των στελεχών της παράταξης, δεν θα αντιδρούσαμε. Είναι όμως χρήματα των δημοτών και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τα μοιράζει όπως θέλει, από την στιγμή που τα στερεί από κάπου αλλού.
Για μας το θέμα είναι απλό. Όταν τα ταμεία είναι άδεια κι εσύ μοιράζεις χρήματα για να εξασφαλίσεις την σιωπή, την ανοχή ή την προσωπική σου προβολή, πας στο σπίτι σου, χωρίς καμία καθυστέρηση.
Δεν ισχύει το νόμιμο ή το ολίγον ηθικό. Είναι καθαρά υποχρέωση και απέναντι σε όλους εμάς που στηρίξαμε την παράταξη όλα αυτά τα χρόνια και όποιος δεν το σεβαστεί, θα πρέπει να οπλιστεί με θράσος  και αναλγησία, γιατί θα του λέμε καθημερινά, αυτά που λέει ο λάθε υποστηρικτής αυτής της παράταξης.