Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Καλή σας μέρα

 - "Μία και σήμερα" λοιπόν και θα τα ξαναπούμε τον Σεπτέμβριο. Να περάσετε όμορφα και προσπαθήστε να αφήσετε λίγο στην άκρη τα προβλήματα. 
Ο Αύγουστος είναι ο μήνας της Παναγιάς και είναι μια ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί της, γιατί η Παναγιά, ακούει τους πάντες και τα πάντα και δεν είναι σαν τους πολιτικούς και τους αυτοδιοικητικούς οι οποίοι δεν ακούνε τίποτα και... κανέναν.
Τα προβλήματα δεν τελειώνουν στον τόπο μας και ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας, η δήμαρχος κυρία Βάκα και οι συνεργάτες της, να καταλάβουν πως πρέπει να βάλουν πλάτη, ώστε να ελαφρύνουν κάπως τους έχοντες πραγματική ανάγκη και να περιορίσουν τις σπατάλες και το οικονομικό βόλεμα κάποιων.
Εμείς θα είμαστε δίπλα τους σε μια τέτοια προσπάθεια, αλλά απέναντι, αν δεν κάνουν τίποτα και συνεχίσουν να καλύπτουν, πρόσωπα και καταστάσεις σε βάρος των δημοτών.
Μπορούν να μας κατηγορήσουν για όσα θέλουν, αλλά δεν θα πείσουν κανέναν, γιατί όλοι γνωρίζουν πως σταθήκαμε δίπλα τους και με το παραπάνω.
Κανείς άλλος από τον χώρο της ενημέρωσης δεν στήριξε όπως εμείς την παράταξη της δημάρχου και αυτό δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε.
Γίναμε κακοί με όλες τις άλλες παρατάξεις, την ώρα που άλλοι "τα έπαιρναν" για να τους διαφημίσουν.-