Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

Στ΄ άρματα - στ΄ άρματα

 - Αυτό ήταν. Η κυρία φόρεσε στολή εκστρατείας και βροντοφώναξε πως είναι κάθετα αντίθετη με την δημιουργία ΜΕΑ στο νταμάρι του τσιμεντάδικου.
Αυτό ήταν. Τώρα τρόμαξε το κράτος, τρόμαξε η Περιφέρεια, οι δήμοι και οι ιδιώτες και θα βάλουν την ουρά τους στα σκέλια.
Μας κάνουν πλάκα έτσι;
Πως είναι δυνατόν η κυρία που θέλει την αναβάθμιση της περιοχής Χαραυγήμ να θέλει.... πάνω από το κεφάλι των κατοίκων της περιοχής, έναν ακόμη ΧΥΤΑ και να μην θέλει μια ΜΕΑ στο νταμάρι του τσιμεντάδικου;
Φορέστε όποια στολή εκστρατείας θέλετε και πείτε όσα θέλετε.
Δεν μπορεί να λέτε ΟΧΙ στην Αυλίδα, ΟΧΙ στην Αρτάκη, ΟΧΙ στην Ανθηδώνα και ΝΑΙ στο ΠΕΙ ΔΟΚΟΥ.
Εκεί λέμε ΟΧΙ κι εμείς και λένε ΟΧΙ και χιλιάδες  δημότες, γιατί αυτή η περιοχή δέχεται τα σκουπίδια όλων, εδώ και πολλά χρόνια.
Τέλος λοιπόν. Τώρα να βρείτε άλλη περιοχή για να πάρει και τα δικά μας σκουπίδια.
Στην περιοχή ΠΕΙ ΔΟΚΟΥ πήγαμε τον ΧΥΤΑ, πήγαμε το Κυνοκομείο, πήγαμε το κοιμητήριο, πήγαμε την εταιρεία με την άσφαλτο και τόσα άλλα. ΣΤΟΠ λοιπόν κι ελάτε να δείτε που θα πάνε τα δικά σας ΟΧΙ.
Η περιοχή ΠΕΙ ΔΟΚΟΥ δενξ είναι κατώτερη από την περιοχή της Αυλίδας, της Αρτάκης και της Ανθηδώνας ή από περιοχές των άλλων δήμων οι οποίοι λένε πως δεν έχουν χώρους!!!!
Η κυρία Παππά και ο κύριος Σπύρου που λένε ΟΧΙ στην Αυλίδα και εννοούν το νταμάρι του τσιμεντάδικου να μας προτείνουν χώρο στην Αυλίδα. Στον Δοκό πήγαιναν τα σκουπίδια πολλά χρόνια. Ας πάνε και αλλού να αλλάξουν και περιβάλλον.
Η δήμαρχος κυρία Βάκα έχει υποχρέωση να απαλλάξει την περιοχή Δοκού. Αν δεν το κάνει, τότε εμείς θα προτείνουμε, αφού δεν θέλουν στο νταμάρι του τσιμεντάδικου, τις Αλυκές Δροσιάς.
Κυρία Βάκα, το συμφέρον των δημοτών κοιτάμε και όχι της κάθε γειτονιάς η οποία θέλει να είναι Α΄ κατηγορίας. 
Τα σκουπίδια είπαμε είναι χρυσός, γι΄ αυτό να προσέχουν όλες και όλοι.