Τετάρτη 17 Ιουλίου 2024

ο μπάρμπα Στέλιος

 - Πρότεινε λύση η δήμαρχος κυρία Βάκα, αλλά ας μας επιτρέψει να γράψουμε πως η λύση που πρότεινε, δεν είναι για αύριο, ούτε για μεθαύριο, αλλά για τουλάχιστον μετά από 3 χρόνια και βλέπουμε, με την προϋπόθεση πως θα κατασκευαστεί η ΜΕΑ.
Όχι είπε η δήμαρχος σε ιδιωτική ΜΕΑ στο νταμάρι του τσιμεντάδικου, αλλά δεν είπε πως θέλουμε δεν θέλουμε, αν το... κράτος αποφασίσει, δεν θα μας ρωτήσει.
Κυρία Βάκα, αλήθεια γιατί δεν είπατε σε ποιον θα ανήκει ο ΧΥΤΥ και η ΜΕΑ που προτείνατε εσείς να κατασκευαστούν στο Δοκό;
Δεν θα είναι ούτε του Δήμου, ούτε της Περιφέρειας. 
Θα είναι του ΦΟΔΣΑ με τον οποίο είχατε απίστευτη αντιπαράθεση κι εμείς σας στηρίξαμε όσο κανένας άλλος.
Και γιατί κυρία Βάκα, πάλι στην ίδια περιοχή; Τόσα χρόνια αυτή η περιοχή δέχθηκε τα σκουπίδια της Εύβοιας και οι κάτοικοι των γύρω περιοχών δικαιολογημένα  αντιδρούν.
Δική σας η πρόταση, δική σας η απόφαση, δική σας θα είναι και η ευθύνη.
Εμείς σας προτείναμε να πιέσετε ώστε ο δήμος μας να μην πληρώνει για τα σκουπίδια στην ιδιωτική ΜΕΑ και μας γράψατε κανονικά.
Ρωτάμε λοιπόν.
Μετά από 10 χρόνια περίπου, που θα έχουμε ΜΕΑ του ΦΟΔΣΑ, ποιος μας λέει πως δεν θα πληρώνουν οι δημότες τα διπλάσια χρήματα;
Δεν προχωράω παρακάτω, γιατί δεν θα πείσω κανέναν, αφού όπως είπε ένας φίλος, τα σκουπίδια είναι χρυσός και δεν θα σε ακούσει κανένας.