Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Αλήθειες

 
Ε.Α.Σ.  Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ   
Κ 14  ΤΕΤΡΑΘΛΟ  Κ 14  (  ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ  Β΄ )
ΟΜΙΛΟΣ  ΕΥΒΟΙΑΣ-ΒΟΙΩΤΙΑΣ-ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ-ΦΩΚΙΔΑΣ-ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
ΕΤΟΣ 2022
Μεταξύ 80 περίπου αθλητριών, το 2022  η 13χρονη τότε Μαρία Γκάρα πήρε την 1η θέση κάνοντας στο ύψος 1.40μ, αλλά κανείς  "δεν έκανε θόρυβο" για την επιτυχία της. Δεν είναι παράπονο, αλλά ένα μεγάλο γιατί.  Δεν είμαι γκρινιάρης, αλλά αποδεικνύω πως για να σε προβάλλουν πρέπει να είσαι δικό τους παιδί ή στα χαϊδεμένα.... τους.
Έκανε τότε στα 60μ εμπόδια 11:04.
Έκανε στα 60 μέτρα 8:85.
Από τότε που ξεκίνησε έχει γεμίσει το γραφείο της με μετάλλια. 
Δεν τα πέτυχε μόνη της αυτά που πέτυχε, αλλά με την βοήθεια του προπονητή της κυρίου Κώστα Μαρκόπουλου.
Τον ενοχλεί που γράφω αλήθειες, γιατί δικαιολογημένα δίνει αγώνα για τον Σύλλογο, αλλά Κώστα μου, αυτό δεν φτάνει. Είναι άλλο το αγωνιστικό κομμάτι και άλλο η δημιουργική απασχόληση παιδιών.
Δυστυχώς στην Χαλκίδα, έτσι λειτουργεί το σύστημα και κάποιοι δεν συμφωνούν με αυτό. Δεν είναι τυχαίο πως φεύγουν αθλητές και αθλήτριες και πάνε σε άλλους συλλόγους ή σταματούν τον στίβο. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα και όποτε χρειαστεί θα αναφερθώ σε αυτά.
Αγαπητέ Κώστα, η Μαρία και η Κερασία τα έχουν πλέον καλά με τον εαυτό τους, αλλά έχουν παράπονα από ανθρώπους του συλλόγου κι εσύ τα ξέρεις. Τίποτα δεν είναι τυχαίο και εύχομαι ειλικρινά, να υπάρχουν πάντα ταλέντα στον Γυμναστικό Νεάπολης και προπονητές που θα τα αξιοποιούν, ώστε κάποια στιγμή να φέρνουν μετάλλια στην Εύβοια στις κατηγορίες Ανδρών Γυναικών και ποτέ μα ποτέ να μην χρησιμοποιούν "ουσίες" για να πετύχουν κάτι, γιατί αυτό "σκοτώνει" τα παιδιά.
ΓΚΑΡΑ ΜΑΡΙΑ 2009 ΓΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΧΑΛΚ
60 μ.   60 μ. ΕΜΠ.  ΥΨΟΣ   ΜΗΚΟΣ  ΣΦΑΙΡΑ ΜΠΑΛΑΚΙ        ΣΥΝΟΛΟ βαθμών
8,85     11,04         1,40        4,39         5,80     25,00                    495