Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Δεν μας φτάνουν τα κομματικά με το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ να ψάχνουν για πρόεδρο, δεν μας φτάνουν τα αυτοδιοικητικά με τους δήμους να έχουν άδεια ταμεία και να μην μπορούν να κάνουν κάτι ώστε να έχουν χρήματα, αφού όλα τα περιμένουν από το κράτος, ενώ θα μπορούσαν να φροντίσουν να έχουν έσοδα, έχουμε και τα.... ποδοσφαιρικά εδώ στην Εύβοια, με την ΕΠΣΕ, να έχει βάλει τα χεράκια της και έβγαλε τα ματάκια της στο θέμα της διαιτησίας.

- Δυστυχώς έχουμε κακές διαιτησίες  από διαιτητές οι οποίοι ήρθαν από άλλες Ενώσεις και μάλιστα ως αξιολογημένοι. Αλήθεια πως είναι δυνατόν ο διαιτητής του τελικού κύριος Ματσούκας να μην έχει βγάλει κόκκινες κάρτες σε ποδοσφαιριστές οι οποίοι έπαιξαν επικίνδυνα τους αντιπάλους; Δείτε τις φάσεις στο STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και θα καταλάβετε.

- Θα μας πει η ΕΠΣΕ πόσοι διαιτητές μπορούν  να περάσουν τα τεστ και πόσοι συμμετείχαν σε αυτά; Αν η διαδικασία γίνει σωστά πόσοι πιστεύετε πως θα τα καταφέρουν;

- Όταν κύριοι της Επιτροπής έχετε αξιόλογους βοηθούς διαιτητές και σε έναν τελικό κυπέλλου δεν τους ορίσατε, τι να γράψουμε εμείς; 

- Όσο για τους προπονητές που δεν πρόλαβαν να κάνουν παρέλαση, δεν θα γράφαμε πως είναι και λίγοι. Ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ άλλαξε προπονητή, αφού απομακρύνθηκε ο κ. Κούτσης και ήρθε ο κ. Διγκόζης, ο οποίος όμως είχε έρθει και το 2021, αλλά δεν είχε προλάβει να κάνει πρωτοχρονιά ή αν θέλετε να μπει στο 2022. Τέλος και ο κ. Κιαπέκος από την Αναγέννηση Μαντουδίου, τέλος και ο κ. Παπαρίδης από τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ. 

- Υπάρχει πάντως χρόνος μέχρι την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου...