Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024

φαπούλες

 - Επειδή κάποιοι είναι χαρούμενοι με τα όσα συμβαίνουν μ΄ εμάς και την ΕΠΣΕ, θα τους γράψουμε πως αν γινόμασταν κωλοτούμπες εμείς, αυτοί δεν θα περνούσαν ούτε έξω από τα γραφεία της ΕΠΣΕ. Αυτό να μην το αγνοούν, γιατί εμείς δεν θα γίνουμε ποτέ.... σαν κι αυτούς.

- Τους θυμίζουμε πως και όταν πρόεδρος ήταν ο Παπακωνσταντίνου ήταν εκεί και δεν έκριναν ποτέ αποφάσεις τους και με τον Ρέτσα είναι εκεί και επίσης δεν ασκούν κριτική σε όποιες αποφάσεις.

- Τα τελευταία 2-3 χρόνια συνέβησαν τόσα πολλά στην ΕΠΣΕ και κανείς ποτέ δεν πήρε θέση. Ούτε για τα διοικητικά, ούτε για τους διαιτητές και την Επιτροπή Διαιτησίας, ούτε για το προσωπικό, ούτε για τίποτα.

- Λένε όλοι πως στην ΕΠΣΕ κάνει κουμάντο ο Γιώργος Πίσχινας. Ωραία και τι έγινε; Εμάς ο Γιώργος Πίσχινας "δεν μας μάλωσε" ποτέ και ποτέ δεν πήρε να μας πει να μην γράφουμε το ένα ή το άλλο. Μπορεί να διαφωνεί με τις απόψεις μας, αλλά δεν παρεμβαίνει. Κι εμείς διαφωνούμε με πρόσωπα που τα κουβαλάει στην πλάτη του, ενώ δεν έχουν δυνατότητες, αλλά δεν θα του κάνουμε υποδείξεις.

-Θα γράψουμε μια αλήθεια η οποία θα πονέσει. Ο κύριος Ρέτσας κατηγορεί τον κύριο Γιάννη Λάμπρου και λέει πως αυτός μεταφέρει σε μας κάποια πράγματα. Ο κύριος Λάμπρου ΚΥΡΙΟΣ σε όλα του, παραιτήθηκε από θέσεις και αξιώματα για να διευκολύνει τον κύριο Ρέτσα και να μην είναι στα πόδια του. Αφού μιλάμε με τον κύριο Πίσχινα, γιατί δεν κατηγορεί κι αυτόν ο κύριος Ρέτσας; Κύριε Ρέτσα εσείς δεν μιλούσατε μ΄ εμάς; Δεν μας λέγατε πολλά και διάφορα; Σας κατηγόρησε κανείς;

- Η δική μας άποψη λέει πως η ανασφάλειά σας, είναι αυτή που σας κάνει να βλέπετε παντού εχθρούς.