Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Λίγη ακόμη υπομονή μέχρι την Κυριακή, ώστε να τελειώσουμε με την εκλογή προέδρου στο ΠΑΣΟΚ και περισσότερη υπομονή μέχρι να δούμε τι θα γίνει και στον ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτά τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης, ήταν αυτά που θα.... γκρέμιζαν τον Μητσοτάκη και θα μας κυβερνούσαν και απέδειξαν πως στο εσωτερικό τους, δεν εμπιστευόταν ο ένας τον άλλον. 
Όποιος κι αν εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δεν θα βγει ούτε ενισχυμένος, ούτε με την καλύτερη προοπτική, αφού ένα μεγάλο ποσοστό του κόμματος ήθελε κάτι άλλο.
Τον Δούκα τον ήθελε μόλις το 20% και τον Ανδρουλάκη ένα ποσοστό κοντά στο 30%.
Στον ΣΥΡΙΖΑ τι να περιμένουμε; Η μόνη μας ελπίδα είναι η Τζάκρη ή οποία λειτουργεί πλέον ως Κασσελάκης και λέει απίστευτα πράγματα.
Τι σχέση μπορεί να έχουν ο Κασσελάκης, η Τζάκρη και ο άλλος ο Πέτρος Παππάς με τον ΣΥΡΙΖΑ που όλοι ξέραμε;
Το μόνο που απομένει, είναι να πάνε να ψηφίσουν άσχετοι με τον ΣΥΡΙΖΑ, να εκλέξουν Κασσελάκη, ώστε να έχουμε μια ακόμη διάσπαση, αφού όλοι θα φύγουν αν εκλεγεί ο Κασσελάκης και στην Βουλή όχι αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα είναι, αλλά θα μείνει με ελάχιστους βουλευτές ο ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη, αφού οι άλλοι θα ενταχθούν σε κάποια ομάδα ή θα έχουν δικό τους κόμμα.