Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024

σουτάκια

 - Η Γ΄ Εθνική δεν είναι η κατηγορία στην οποία μπορείς να παίζεις καλό ποδόσφαιρο και να κατακτάς πρωταθλήματα και ανόδους. Για να τα καταφέρεις θα πρέπει να έχεις και κάτι παραπάνω. Οι ομάδες της Εύβοιας θα πρέπει να ξέρουν πως το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και θα πρέπει να... προσέξουν πολύ, αν θέλουν να φτάσουν στους στόχους τους.

- Όλα καλά θα πάνε στα πρωταθλήματα της Εύβοιας και θα διεξαχθούν κανονικά, μας είπε φίλος αναγνώστης και δεν θα υπάρχουν αναβολές, επειδή δεν  θα φτάνουν οι διαιτητές. Μακάρι αγαπητέ αναγνώστη, αλλά μέχρι τώρα δεν το είδαμε αυτό.

- Παράπονα είχαμε για την διαιτησία Ματσούκα στον τελικό ΚΑΡΥΣΤΟΣ - ΣΤΑΥΡΟΣ, παράπονα και από την διαιτησία Κόκορη στον αγώνα πρωταθλήματος ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ - ΣΤΑΥΡΟΣ. 

- Παράπονα και για την διαιτησία του κ. Πόγκα στον αγώνα ΑΙΔΗΨΟΣ - ΜΑΝΤΟΥΔΙ και γενικώς έχουμε παράπονα για την διαιτησία.

- Λογικό το βρίσκουμε, αφού όπως πάντα οι περισσότεροι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές, ούτε προπονήσεις κάνουν, ούτε επιμόρφωση έχουν, ούτε καν τους κανονισμούς δεν ξέρουν και αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλουν και τα τεστ. Αν πραγματικά μπορούσαν τότε στα πραγματικά τεστ  ελάχιστοι θα ανταποκρινόταν.