Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

η άποψή μας

 - Ομόφωνα ΟΧΙ στην υποβάθμιση των σχολείων ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων και προχώρησε και σε ψήφισμα και μετά πήγαν για ποτό ή καφέ ή για φαγητό και αργότερα όλες και όλοι ήσυχοι, αφού έκαναν το καθήκον τους!!!!
Η άποψή μας είναι ξεκάθαρη.
Παραμύθι και πάλι παραμύθι κάτι που το ακούμε πολλά... χρόνια τώρα.
Ποιος υποβαθμίζει τα σχολεία;
Η εκάστοτε δημοτική αρχή, δεν φροντίζει όπως θα έπρεπε τα σχολεία. Τα ίδια στην θητεία Παγώνη, τα ίδια και στην θητεία Βάκα.
Τα φορτώσαμε όλα στον νόμο και πιστεύουμε πως υποβάθμιση είναι μόνο όταν για παράδειγμα ένα εξαθέσιο σχολείο γίνει τετραθέσιο, επειδή δεν υπάρχουν παιδιά.
Όχι κυρίες και κύριοι της αυτοδιοίκησης. Υποβάθμιση είναι το να μην υπάρχουν τα απαραίτητα στα σχολεία. Υποβάθμιση είναι να μην έχουμε σωστή μεταφορά των μαθητών από τα σπίτια στα σχολεία και από τα σχολεία στο σπίτι.
Υποβάθμιση είναι να μην έχουμε σωστή διδασκαλία και να πρέπει να πηγαίνουν τα παιδιά στα φροντιστήρια.
Αυτό είναι υποβάθμιση κυρίες και κύριοι και όλα τ΄ άλλα είναι το παραμύθι σας.

Υποβάθμιση είναι και αυτό που ζητάνε από τους γονείς, τα σχολεία. Διαβάστε.
"Θα θέλαμε να ζητήσουμε τη βοήθεια σας σε υλικά καθαριότητας ( το μηνιαίο ποσό που ξοδεύει ο Δήμος για υλικά καθαριότητας είναι 150 ευρώ το μήνα το σχολείο έχει 345 μαθητές και 35 καθηγητές οπότε αντιστοιχεί για τον κάθε ένα περί τα 40 λεπτά δαπάνη για χαρτί υγείας, καθαριστικά κλπ) έχουμε ανάγκη από φωτοτυπικό χαρτί, Η/Υ περιφερειακά Η/Υ πληκτρολόγια κλπ, καναπέδες βιβλιοθήκες βιβλία".