Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και να είσθε καλά στην υγεία σας.
Να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον Δημήτρη και την Δήμητρα για την ονομαστική τους γιορτή και να είναι καλά στην υγεία τους. Επιτρέψτε μας να ευχηθούμε ιδιαίτερα στον κύριο Δημήτρη  Ακριτίδη. Του ....ευχόμαστε τα καλύτερα και να είναι πάντα υγιής.  Τα χρόνια μας πολλά και στον Δημήτρη Βαλκάνο, έναν νέο άνθρωπο, ο οποίος σέβεται τους προπονητές που έχουν εμπειρία και έχουν προσφέρει στο ποδόσφαιρο και πάντα τους παρακολουθεί και τους ακούει προσεκτικά. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

- Οφείλουμε να γράψουμε πως δεν ενοχληθήκαμε για την προσπάθεια που κάνουν τουλάχιστον δύο μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας, ώστε να πείσουν προπονητές, διαιτητές και παράγοντες να μην μας λένε ούτε καλημέρα, αν θέλουν να μην είναι στην μαύρη λίστα της Ένωσης. 

- Εμείς θα τους χειροκροτήσουμε για την προσπάθεια που κάνουν, αλλά να ξέρουν πως πολύ σύντομα και οι δύο θα αποτελούν παρελθόν από τα κοινά. Το κακό είναι πως έμπλεξαν κι άλλους ανθρώπους, αλλά ας πρόσεχαν κι αυτοί. Είναι όλοι τους ενήλικες και θα έπρεπε να μην παρασυρθούν για να έχουν την εύνοια αυτών των κυρίων.

- Κύριε Γιώργο τις απόψεις μας τις ξέρεις και εμείς δεν θα σ΄ ενοχλήσουμε καθόλου. Ενοχλούσαμε για να μάθουμε αν είσαι καλά, αλλά καταλάβαμε και πληροφορηθήκαμε πως δεν θα έπρεπε να σας τηλεφωνούμε. Να είσθε καλά λοιπόν στην υγεία σας και να ξέρετε πως δεν θα αλλάξουμε την άποψή μας, ούτε για τους αχάριστους, ούτε για τους δήθεν έντιμους και δήθεν ανθρώπους που τηρούν τους νόμους, ενώ είναι διπρόσωποι και άλλα πολλά. Κύριε Γιώργο πολύ σύντομα θα έρθουν τα μαντάτα.

- Τον κύριο που προσπαθεί ακόμη και τώρα να δείχνει αχαριστία και να κρύβει την αλήθεια, ούτε καν τον γνωρίζαμε το 2020 και θα πρέπει να ψάξει για άλλες δικαιολογίες, γιατί ο ίδιος είναι αχάριστος, συμφεροντολόγος και φυσικά για τις πράξεις του, θα τιμωρηθεί πολύ σύντομα, όχι από εμάς, αλλά από δημόσιες αρχές. Ο ίδιος επέλεξε να παίξει μαζί μας και είναι χαμένος από χέρι, γιατί οι αποδείξεις λένε την αλήθεια νκαι οι γνωριμίες του δεν θα μπορέσουν να κερδίσουν την αλήθεια.