Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τρίτη σήμερα και ο μήνας έχει 22 κι επειδή είναι Οκτώβριος έχει και την παρέλαση της 28ης, αυτό να μην το ξεχνάμε. Δυστυχώς οι παρελάσεις δεν είναι μόνο "Εθνικές", αλλά είναι και "Προπονητικές" αφού έχουν να κάνουν και με το... φύγε εσύ, έλα εσύ για τους προπονητές.

- Στην αυτοδιοίκηση και γενικότερα στην πολιτική δεν έχουμε φύγε εσύ έλα εσύ, αφού αυτό συμβαίνει σε μεγάλο βαθμό προεκλογικά. Τελευταία με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη δεν έχουμε και πρόωρες εκλογές, αφού όπως λέει ο πρωθυπουργός η κυβέρνηση έχει εντολή 4ετίας.

- Στους δήμους υπάρχει εντολή 5ετίας και όποιος αντέξει. Πάντως τελευταία ακούμε φωνές που ζητούν από τους δημάρχους και τους Περιφερειάρχες να πάρουν θέση κατά της κυβέρνησης. Συγνώμη αλλά καλά θα κάνουν αυτοί που τα λένε, να μας πούνε σε ποιο κόμμα ανήκουν, για να δούμε αν και πότε ο λαός, τίμησε με την ψήφο του, το δικό τους κόμμα.

- Πρέπει όλες και όλοι να καταλάβουμε πως πλέον ταμπέλες συλλόγων και σωματείων, δεν μπορούν να μιλούν εκ μέρους του λαού, γιατί ούτε καν δείγμα του λαού δεν είναι. Αν αμφισβητούν αυτά που γράφουμε, ας δώσουν στην δημοσιότητα τα μέλη τους για να διαπιστώσουν όλοι πως για παράδειγμα τα σχολεία μπορεί να έχουν 400 γονείς και κάποιοι να ίδρυσαν έναν σύλλογο στο σχολείο με 20-30 γονείς. Μπορεί αυτός ο σύλλογος να εκπροσωπεί το σχολείο; Όχι βέβαια και απλά χρησιμοποιούν τον σύλλογο κομματικά.