Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024

φαπούλες

 - Αγαπητέ παράγοντα, έχεις δίκιο, αλλά όπως λέει κι ο λαός, "στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα" ή καλύτερα όπως λέμε εμείς "στου κουφού την πόρτα, πάρε την πόρτα και φύγε". Τι να γράψουμε παραπάνω από όσα έχουμε γράψει για την διαιτησία και τις κωλοτούμπες στην Εύβοια; Όλα ψεύτικα, μόνο και μόνο για έναν ορισμό ή όπως λένε.... οι ίδιοι οι διαιτητές, όλα τα δίνουν για μια θεσούλα ή για ένα φύλλο αγώνα κάθε Σαββατοκύριακο.

- Πριν λίγες μέρες έληξε η προθεσμία για να δηλώσουν νέα παιδιά συμμετοχή και να παρακολουθήσουν σχολή διαιτησίας. Δεν διαβάσαμε καμία ανακοίνωση και δεν ξέρουμε πόσα άτομα τελικά έδειξαν ενδιαφέρον. Έχει σημασία πάντως και ποιοι θα διδάξουν στην σχολή αυτή, γιατί όπως λέει ο λαός, "με όποιον δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις", Η ουσία επίσης είναι και στο πόσα από τα παιδιά θα μείνουν στην διαιτησία, γιατί μέχρι τώρα ζήτημα να μένουν 1-2 άτομα.

- Δεν ρωτάμε όμως περισσότερα, γιατί θυμώνουν οι της Επιτροπής Διαιτησίας, γιατί όπως λένε τους κάνουμε πόλεμο!!!!! Συγνώμη αλλά δεν είναι εντάξει. Κι άλλοι τους αποκαλούσαν λαμόγια και ανίκανους και τους απομάκρυναν και τώρα είναι αγκαλιά μαζί τους!!!!