Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ο καιρός αλλάζει συνεχώς, αλλά οι συνήθειες των αυτοδιοικητικών και πολιτικών γενικότερα, δεν αλλάζουν και έτσι, όλα μένουν στάσιμα, για να μην γράψουμε πως πάμε προς τα.... πίσω.

- Αν κάνουμε λάθος, ας βγούνε να μας το πούνε και να τους ζητήσουμε και συγνώμη. Δεν θα βγούνε όμως, γιατί ξέρουν πως έχουμε δίκιο και πως στην πραγματικότητα ο τόπος μας, έχει βάλει τα πάντα στον αυτόματο πιλότο και ειδικά στα θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των πολιτών.

- Εμείς δεν κατηγορούμε κανέναν και αναφερόμαστε σε προβλήματα για τα οποία υπάρχουν και αποδείξεις. Είναι πολλά τα χρήματα που μοιράζουν στους ίδιους και τους ίδιους και τα οποία δεν προσφέρουν κάτι στην καθημερινότητα των πολιτών.

- Αν οι Δήμοι δώσουν στοιχεία για τα χρήματα που μοιράζουν μόνο και μόνο για δημόσιες σχέσεις με κάποιους, τότε θα διαπιστώσουμε όλοι πως τα παιδιά μας θα είχαν καλύτερες συνθήκες στα σχολεία, καλύτερες συνθήκες στις αθλητικές εγκαταστάσεις κλπ.

- Για το καλό μας λοιπόν δουλεύουν όλες και όλοι και γι΄ αυτό έχουν και τον μισθό τους και πολλά άλλα.