Σάββατο 4 Απριλίου 2009

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις

Με το ενδιαφέρον να περιορίζεται στην «ουρά» της βαθμολογίας και στην κατάκτηση της 5ης θέσης, συνεχίζεται αύριο το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.
Από τις αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής ξεχωρίζει ο αγώνας στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου ο Αρης θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη για να παραμείνουν στην διεκδίκηση της 5ης θέσης και των μπαράζ για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ οι Κρήτες χρειάζονται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για παραμονή στην κατηγορία.
Παράλληλα, η Λάρισα που έχει πλεονέκτημα για την 5η θέση, υποδέχεται τον Πανιώνιο και με νίκη θα κάνει σημαντικό βήμα προς την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου.
Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Λειβαδιά από την τοπική ομάδα που με νίκη θα εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη και θέλει την νίκη, έτσι ώστε να μείνει στην 2η θέση.
Επίσης, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Τρίπολη με τον τοπικό Αστέρα σε μία ανοικτή αναμέτρηση, ενώ η ΑΕΚ φιλοξενείται στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό που εκτός απροόπτου θα αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα και στο νέο πρωτάθλημα.
Τέλος, ο Ηρακλής παίζει στην Φυλή με τον υποβιβασμένο Θρασύβουλο και θέλει τους τρεις βαθμούς για να κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του, ενώ Εργοτέλης και Πανσερραϊκός θα αναμετρηθούν στο «Παγκρήτιο» σε μία αναμέτρηση όπου μόνο οι φιλοξενούμενοι έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού μαθηματικά ελπίζουν σε παραμονή.
Το πρόγραμμα και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:

Κυριακή 5 Απριλίου (19:00)

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός-Ξάνθη
Πανθρακικός-ΑΕΚ
Λάρισα-Πανιώνιος
Θρασύβουλος-Ηρακλής
Εργοτέλης-Πανσερραϊκός
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ
Αρης-ΟΦΗ