Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Ελλάδα - Ουκρανία   0-0  

ΕΛΛΑΔΑ (προπονητής Οτο Ρεχάγκελ): 1.Τζόρβας- 11.Βύντρα, 4.Σπυρόπουλος, 15.Παπασταθόπουλος, 16.Κυργιάκος, 5.Μόρας, 8.Κατσουράνης, 10.Καραγκούνης, 14.Σαλπιγγίδης (71΄ Μήτρογλου), 7.Σαμαράς, 17.Γκέκας (65΄ Χαριστέας).
Αναπληρωματικοί: 12.Σηφάκης- 9.Χαριστέας, 13.Τζιόλης, 3.Μάκος, 6.Νίνης, 2.Πλιάτσικας, 18.Μήτρογλου.
ΟΥΚΡΑΝΙΑ (προπονητής): 12.Πιάτοβ- 2.Ρακίτσκι, 3.Κούτσερ, 4.Τίμοστσουκ, 7.Σεβτσένκο, 9.Χούσιεβ (83΄ Αλίεβ), 10.Μιλέβσκι, 14.Χατσερίντι, 16.Κόμπιν, 17.Μίχαλικ, 18.Ρόταν (46΄ Γιαρμολένκο).
Αναπληρωματικοί: 1.Μπόγκους- 5.Τσιγκρίνσκι, 6.Γιαρμολένκο, 8.Αλίεβ, 11.Σελέζνοβ, 13.Μάντζιουκ, 15.Γκάι.
 
Ο διαιτητής σφύριξε την έναρξη του αγώνα. 
2΄: Καλή στιγμή για την Εθνική. Από μπαλιά του Κώστα Κατσουράνη, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πλαγιοκόπησε από δεξιά την ουκρανική άμυνα, αλλά την επικίνδυνη συρτή σέντρα του μάζεψε προ του Φάνη Γκέκα και του Γιώργου Σαμαρά ο Πιάτοβ.
3΄: Καλή στιγμή για την Ουκρανία. Ο Σεβτσένκο εκτέλεσε δυνατό απευθείας φάουλ, αλλά ο Αλέξανδρος Τζόρβας με ετοιμότητα και ωραία εκτίναξη απομάκρυνε τη μπάλα από την αριστερή του γωνία. 
16΄: Με λανθασμένη υπόδειξή του ο δεύτερος βοηθός Κριστόφ Καπελί, ανέκοψε με οφσάιντ τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της ουκρανικής άμυνας και πάσαρε στον Φάνη Γκέκα που έστειλε εν συνέχεια τη μπάλα στα δίχτυα του Πιάτοβ.
36΄: Καλή στιγμή για την Ουκρανία. Από κεφαλιά πάσα του Μιλέβσκι ο Χούσιεβ μπήκε από πλάγια και αριστερά στην ελληνική περιοχή, σούταρε με δύναμη αλλά ο Αλέξανδρος Τζόρβας με διπλή προσπάθεια απόκρουσε τη μπάλα. 

45΄: Μεγάλη ευκαιρία για την Εθνική. Από φάουλ του Γιώργου Καραγκούνη ο Φάνης Γκέκας ξεμαρκαρίστηκε μέσα στην περιοχή των Ουκρανών, έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Πιάτοβ με γρήγορη αντίδραση μπλόκαρε τη μπάλα. 
Ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του α΄ ημιχρόνου.
Αλλαγή για την Ουκρανία Στη θέση του Ρόταν ο Γιαρμολένκο.
Ο διαιτητής σφύριξε την έναρξη του β΄ ημιχρόνου. 
48΄: Καλή στιγμή για την Εθνική. Ο Γιώργος Σαμαράς ξεμαρκαρίστηκε έξω από την περιοχή των Ουκρανών, έπιασε το δυνατό μακρινό σουτ, αλλά ο Πιάτοβ απόκρουσε τη μπάλα σταθερά.
60΄: Κίτρινη κάρτα στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. 
65΄: Αλλαγή για την Εθνική. Στη θέση του Φάνη Γκέκα ο Αγγελος Χαριστέας. 
68΄: Με ετοιμότητα ο Αλέξανδρος Τζόρβας απόκρουσε το μακρινό σουτ που επιχείρησε ο Μίχαλικ. 
71΄: Αλλαγή για την Εθνική. Στη θέση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη ο Κώστας Μήτρογλου. 
80΄: Πάρα πολύ καλή στιγμή της Εθνικής. Ο Γιώργος Σαμαράς βρήκε χώρο έξω από την περιοχή των Ουκρανών, δοκίμασε το σουτ πάνω στην κίνηση, αλλά η μπάλα... ξύρισε το οριζόντιο δοκάρι του Πιάτοβ. 
83΄: Αλλαγή για την Ουκρανία. Στη θέση του Χούσιεβ ο Αλίεβ. 
90΄: Ο 4ος διαιτητής έδειξε ότι θα παιχτούν τρία λεπτά επιπλέον χρόνος στο β΄ ημίχρονο.
90΄+3΄: Μεγάλη ευκαιρία για την Εθνική. Από σέντρα του Κώστα Κατσουράνη, ο Σωτήρης Κυργιάκος σηκώθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή των Ουκρανών, αλλά η κεφαλιά που έπιασε πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πιάτον.
Ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα. 

*Διατέθηκαν 39.045 εισιτήρια.