Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

ΑΟΧ - Λήλας Βασιλικού 2-0

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ
Φράγμα έστησε ο Α.Ο. Χαλκίς στην ανοδική πορεία του Λήλα στο πρωτάθλημα της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας, καθώς τον νίκησε με 2-0 το απόγευμα του Σαββάτου, υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη του ήττα φέτος.Με τη σημερινή της νίκη, η ομάδα μας παρέμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία, σημειώνοντας την 7η συνεχόμενη νίκη, ενώ παράλληλα έγινε η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος με την καλύτερη άμυνα και επίθεση, έχοντας την καλύτερη διαφορά τερμάτων.Το σημερινό ματς κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον ........
των 500 περίπου φιλάθλων που μαζεύτηκαν σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο.Πρώτη καλή φάση στο ματς στο 1ο μόλις λεπτό με τον Δ. Μπακρή να σουτάρει άουτ από καλή θέση. Ο Λήλας απάντησε με σουτ του Γκούμα που εξουδετέρωσε ο πολύ καλός Μόνος σήμερα. Η συνέχεια είχε δυο καλά σουτ για την ομάδα μας, στο 12ο λεπτό του Γκαλαμέλου που κατέληξε άουτ και στο 32ο το σουτ του Δ.Μπακρή έδιωξε με υπερένταση ο Μαντάς σε κόρνερ. Στο 36' ο Βεζιρτζόγλου άνοιξε το σκορ, όταν από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Μανωλεδάκης η μπάλα έμεινε στην μικρή περιοχή και ο Δημήτρης δεν έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ(6ο γκολ φέτος).Στο β' μέρος ο ΑΟΧ πίεσε μέχρι το 60 έχοντας 2 καλές φάσεις, η μεν πρώτη με την κεφαλιά του Μάνεση, η δε δεύτερη με την κεφαλιά του Τσούτη,ωστόσο και οι δυο κατέληξαν άουτ. Από το σημείο εκείνο ο Λήλας ανέβηκε και βρήκε την ευκαιρία να απειλήσει εις διπλούν, με ένα δοκάρι μετά από σουτ και μια κλασσική ευκαιρία του Γιώργου όταν το σουτ έφυγε ελάχιστα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μόνου. Ο Α.Ο.Χ. απάντησε όταν η κεφαλιά του Μάνεση δεν βρήκε στόχο μετά το φάουλ που εκτέλεσε ο Καραχάλιος.Στο 70ο λεπτό η κατάσταση στην κερκίδα παραλίγο να βγει εκτός ελέγχου όμως οι ψυραιμότεροι παρενέβησαν.Και ενώ όλα έδειχναν ότι το 1-0 θα είναι το τελικό σκορ, μια ανάπτυξη επίθεσης της ομάδας μας που διδάσκεται μόνο σε σεμινάρια εξέθεσε την άμυνα του Λήλα και ύστερα από ασίστ του Καραχάλιου ο νεαρός Αγγελάτος έβαλε ταφόπλακα στις βλέψεις των φιλοξενούμενων για ισοφάριση. Τελικό σκορ 2-0. Μόνοι πρώτοι, αήττητοι και σε ΟΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. Κόπηκαν 220 εισιτήρια. Με λάθη η διαιτησία του κ.Μάγειρα.
ΑΟΧ (Μ.Βλάχος): Μόνος, Δ.Μπακρής(46' Αγγελάτος), Καλαμπόκας, Τσούτης(c), Μπόκαρης, Μαυρίδης(73' Παρίσης), Μπακρής Β., Γκαλαμέλος, Βεζιρτζόγλου, Μάνεσης, Μανωλεδάκης(60' Καραχάλιος).
Στον πάγκο έμειναν οι: Σολογιάννης, Καραμούζης, Παππάς και Κολιόπουλος.
ΛΗΛΑΣ (Τ.Ταυταρίδης): Μαντάς, Μπισμπικόπουλος, Βλάχος, Κωνσταντίνου, Παπίλας, Ταυταρίδης, Αλεξίου Κ., Χαλιώτης, Γκούμας, Γιώργου, Παππάς.
Στον πάγκο: Αλεξίου Ε., Μανθαίος, Τζανής, Σιμιτζής, Θαλασσινός, Καρέλης, Παπαρίδης.