Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Δήλωση στήριξης της Ντ.Μπακογιάννη από τον Αρη Σπηλιωτόπουλο

Τη στήριξή του στην υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη ανακοίνωσε ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην ανάγκη η ΝΔ να μιλήσει για το αύριο.
Ο κ. Σπηλιωτόπουλος επισήμανε ότι η ΝΔ έχει ανάγκη από νέες ιδέες και προτάσεις για να ξαναβρεί το βηματισμό της και ξεκαθάρισε πως η πολιτική πρόταση της κ. Μπακογιάννη πληροί όλες τις προϋποθέσεις που έχει θέσει και ο ίδιος.
Η κα Μπακογιάννη εγγυάται την ενότητα της παράταξης, δήλωσε ο κ. Σπηλιωτόπουλος, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις δικές του θέσεις, οι οποίες έχουν συμπεριληφθεί στο μανιφέστο που κατέθεσε η τέως υπουργός Εξωτερικών.
Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος νωρίτερα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, και τους είχε ενημερώσει για την πρόθεσή του, τόνισε πως ποτέ δεν έκρυψε τις φιλίες του, «όμως την κρίσιμη στιγμή πρέπει να ξεπερνιούνται τα προσωπικά θέματα και ο πολιτικός να βλέπει μπροστά».
Η πρότασή μου λαμβάνει την προοπτική διακυβέρνησης που πρέπει να έχει η ΝΔ τόνισε, επισημαίνοντας πως θέλουμε η παράταξη να έχει παρόν και μέλλον.
Από την πλευρά της η Ντόρα Μπακογιάννη ευχαρίστησε τον πρώην υπουργό, θέτοντας στους ψηφοφόρους και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας το δίλημμα: «θέλουμε ένα κόμμα εξουσίας ή ένα κόμμα διαμαρτυρίας;».