Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ

Επιστολές σε Μπακογιάννη και Σαμαρά
Γραπτή έκκληση Π.Ψωμιάδη να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης στη ΝΔ
Επιστολές σε Ντόρα Μπακογιάννη και Αντώνη Σαμαρά απέστειλε ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ, Παναγιώτης Ψωμιάδης, με τις οποίες εκφράζει τη δυσαρέσκειά του από την εικόνα που δίνουν βουλευτές της ΝΔ στα τηλεοπτικά «παράθυρα», ξιφουλκώντας ο ένας κατά του άλλου. Τους ζητά μάλιστα να υποδείξουν στους υποστηρικτές τους να χαμηλώσουν τους τόνους και να υπηρετούν την ενότητα της ΝΔ.
«Είναι απαράδεκτο το θέαμα που παρακολουθούμε τις τελευταίες δέκα ημέρες στα τηλεοπτικά κανάλια, με βουλευτές, πολιτευτές και άλλα στελέχη της παράταξής μας να αλληλοσπαράσσονται, υποστηρίζοντας τη μία ή την άλλη υποψηφιότητα», αναφέρει μεταξύ άλλων στις επιστολές του ο κ.Ψωμιάδης.
Προσθέτει μάλιστα ότι «οι συμπεριφορές αυτές πλήττουν την ενότητα της παράταξης για την οποία όλοι κοπιάζουμε, πληγώνουν ακόμη περισσότερο τους απλούς πολίτες, τους αγνούς νεοδημοκράτες. Με τον τρόπο αυτό δεν βοηθάμε να προσέλθουν στις κάλπες όσοι επιθυμούν πραγματικά να στηρίξουν την παράταξή μας και αν αυτές οι συμπεριφορές δεν σταματήσουν τώρα, φοβάμαι ότι θα είναι πλέον αργά και για τη Νέα Δημοκρατία και για εμάς».
Με τις επιστολές του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ζητά από τους άλλους δύο υποψήφιους για την προεδρία της ΝΔ να υποδείξουν στους υποστηρικτές τους να χαμηλώσουν τους τόνους και να υπηρετούν με το δημόσιο λόγο τους την ενότητα της ΝΔ.
«Με την παρούσα επιστολή θέλω να σας ζητήσω ευθέως, μεταφέροντας την κραυγή αγωνίας των απλών οπαδών μας, να υποδείξετε στους υποστηρικτές σας να πάψουν να κάνουν κακό στην παράταξη, να χαμηλώσουν τους τόνους, να αντιπαρατίθενται έχοντας πάνω απ' όλα το συμφέρον του κόμματός μας και να υπηρετούν με το δημόσιο λόγο τους την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε.