Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΚΗΣ




Άνθρακας ο θησαυρός!!!


Ανατροπή στις φήμες και τις καταγγελίες.
Πραγματικό ξεγύμνωμα για όσους κατήγγειλαν τόσο καιρό τον Δήμαρχο κ. Πρατσόλη και το έργο του αγωγού ύδρευσης, που θα φέρει το καθαρό νερό στα σπίτια των Αρτακιανών.
Το ΙΓΜΕ βρίσκεται στην Αρτάκη και ανακοινώνει τα αποτελέσματα των μετρήσεων για το ΛΑΡΚΟΧΩΜΑ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει για τη χρησιμοποίηση αυτού του υλικού και όλος αυτός ο θόρυβος και η καθυστέρηση που προκλήθηκε στην ολοκλήρωση του έργου αποδεικνύεται πως....
δεν στηριζόταν πουθενά.
Αποδεικνύεται πως κάποιοι έκαναν παιχνίδι εις βάρος του λαού της Αρτάκης, πάνω σε ένα θέμα το οποίο οι κάτοικοι της Αρτάκης περιμένουν πως και πως να λυθεί.
Μέχρι τώρα ούτε για μαγείρεμα πολλοί δεν χρησιμοποιούν το νερό που τρέχει στις βρύσες τους. Αυτό και την ταλαιπωρία τους κάποιοι δεν τα σεβάστηκαν. Αποδείχτηκαν πολιτικάντηδες που στο βωμό της πολιτικής εκμετάλλευσης θυσιάζουν τα πάντα χωρίς να λογαριάζουν τίποτα.
Ευτυχώς που ο Δήμαρχος δεν έχασε την ψυχραιμία του, κράτησε μέχρι τώρα μια αξιοπρεπή στάση δουλεύοντας μαζί με τους συνεργάτες του για την ολοκλήρωση του έργου, χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως σύντομα το καθαρό νερό θα τρέχει στις βρύσες των σπιτιών των δημοτών της Αρτάκης κι ένα χρόνιο πρόβλημα θα λάβει επιτέλους τέλος.