Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Εθνική Παίδων

Ελλάδα-Βουλγαρία 1-0  
Η Εθνική Παίδων, χάρη στο γκολ του Παιδάκη στις καθυστερήσεις, νίκησε με 1-0 την αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο Δημ. Στ. Σαπών. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν καλύτερο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έφτασε δίκαια στην επικράτηση.
Εθνική Παίδων: Λαδάς, Μαυριάς (74΄ Μπότης), Καραγκούνης, Καντούτσης, Κρητικός (62΄ Γιαννόπουλος), Δημακάκος (76΄ Μπαντούνας), Σιώπης, Μουζακίτης (71΄ Παιδάκης), Σιμιχανίδης (76΄ Κωνσταντινίδης), Τσιλιανίδης (69΄ Διβανές), Βιόπουλος (57΄ Βαλκάνος)
Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Λεωνίδας Βόκολος, δήλωσε: «Είναι γνωστό ότι αυτές οι ηλικίες είναι δύσκολες. Εχω ξαναπεί ότι χρειάζεται πειθαρχία και σκληρή δουλειά και προς αυτή την κατεύθυνση προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Σήμερα πιστεύω ότι νικήσαμε δίκαια. Η εικόνα μας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν αρκετά καλή. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολλές αλλαγές για να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά και η απόδοση της ομάδας συνέχισε να είναι ικανοποιητική. Είναι θετικό το γεγονός ότι έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας για να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να βελτιώσουμε τις όποιες αδυναμίες μας».