Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
Κύμη, 11/ΝΟΕ./2010


Με σημερινή του ανακοίνωση ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πολίτες της Αυτοδιοίκησης» Δημήτρης Παπαναστασίου, ακυρώνει την προγραμματισμένη του ομιλία στην Κύμη, προφασιζόμενος αντιδεοντολογική συμπεριφορά εκ μέρους του επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», Δημήτρη Θωμά.
Επιπρόσθετα αναφέρεται σε προεκλογικές προκλήσεις και τραμπουκισμούς εκ μέρους του συνδυασμού «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», ενώ παράλληλα αφήνει αιχμές για ........
έκνομες ενέργειες εργαζομένων στην Ελληνική Αστυνομία.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Παπαναστασίου καταφέρεται –και μάλιστα εγγράφως- ενάντια σε εργαζόμενους.
Δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια.
Δεν είναι η πρώτη φορά που θεωρεί «τραμπούκους» τους κατοίκους της Κύμης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που λασπολογεί.
Οι ενέργειές μας σε κάθε έκφανση της προεκλογικής μας εκστρατείας είναι σύννομες κι αυτό αποδεικνύεται και από την διοργάνωση της ομιλίας μας στην Κύμη, που άλλωστε προγραμματίστηκε στο ίδιο ακριβώς πλαίσιο που θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Αλιβέρι. Υπενθυμίζουμε μάλιστα στον κ. Παπαναστασίου ότι την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τρεις παράλληλες ομιλίες στο Αλιβέρι.
Στον αντίποδα των ενεργειών μας, στέκεται η λασπολογία και το περισσό θράσος που διαθέτει και εκτοξεύει ο τέως Δήμαρχος Κονιστρών κ. Παπαναστασίου, που επιβεβαιώνει όμως ότι διακατέχεται από πανικό και στο βωμό της επιθυμητής γι αυτόν νίκης θυσιάζει και την τελευταία ικμάδα πολιτικής αξιοσύνης και επιστρατεύει κάθε μέσο, νόμιμο ή παράνομο, ηθικό ή ανήθικο, προκειμένου να ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες τις προσωπικές του και των άμεσων συνεργατών του.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος
Δήμου Κύμης – Αλιβερίου
Δημήτρης Γ. Θωμάς