Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Να πέσουν οι μάσκες, ζητά ο Παναθηναϊκός από τον Μαρινάκη

Τον κατηγορεί
για «λασπολογία»


Οξύνεται η κόντρα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Ο πόλεμος ανακοινώσεων και δηλώσεων που ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης με αφετηρία το εξώδικο που απέστειλε η «πράσινη» ΠΑΕ ζητώντας τις απομαγνητοφωνημένες συζητήσεις του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λιγκ. Συνεχίστηκε με την απάντηση «εμείς προσφέρουμε απλόχερα θέαμα» από πλευράς Ολυμπιακού, για να υπάρξει νέα αντίδραση από .....
πλευράς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία με ανακοίνωσή της κατηγορεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη για «λασπολογία» και του ζητά «να παραδώσει τις συνομιλίες για να πέσουν οι μάσκες».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:
«Είναι απαράδεκτο, ο Πρόεδρος της Super League, κ. Μαρινάκης να κατηγορεί την ομάδα μας και τον Πρόεδρό μας (που δεν ήταν παρών στην προχθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της Super League) για ποινικά κολάσιμες πράξεις και στη συνέχεια να αρνείται να παραδώσει τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες της εν λόγω συνεδρίασης, προφασιζόμενος παιδαριώδεις δικαιολογίες όπως να περιμένουμε την απόφαση του επόμενου ΔΣ σε ένα μήνα.
» Η λάσπη και οι συκοφαντίες δεν μπορεί να περιμένουν ένα μήνα κ. Μαρινάκη. Πρέπει να απαντηθούν τώρα. Οπότε και σας καλούμε να παραδώσετε χωρίς δικαιολογίες και καθυστερήσεις, όπως οφείλετε, τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
Όπως αναφέρουν «κύκλοι» του ΟΣΦΠ σήμερα, ο κ. Μαρινάκης, «ό, τι είχε να πει το είπε στη συνεδρίαση της Super League κοιτάζοντας τους πάντες στα μάτια και δεν μάσησε τα λόγια του».
» Επειδή, κ. Μαρινάκη δεν μασάτε τα λόγια σας να μας παραδώσετε τις συνομιλίες για να πέσουν οι μάσκες και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του γι' αυτά που λέει κι αυτά που πράττει».