Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ Δ. ΠΑΓΩΝΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Ο Χρήστος Δ. Παγώνης γεννήθηκε στη Χαλκίδα, το έτος 1956, όπου και τελείωσε το γυμνάσιο.
Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Δραστηριοποιήθηκε στο φοιτητικό κίνημα και στο Σπουδαστικό Σύλλογο των Ευβοιωτών φοιτητών, στο οποίο διετέλεσε πρόεδρος.
Εργάστηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου και δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά και διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου Χαλκίδας, ως εκπρόσωπος των εργαζομένων.

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ.....
 ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝ ΒΓΕΙΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Θ' ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ;

Απο τον Ιανουάριο του 1994 έως και το έτος 1998 υπηρέτησε στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Εύβοιας, ως συνεργάτης του Νομάρχη.
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1994 ΕΩΣ ΤΟ 1998 ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝ ΒΓΕΙΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Θ' ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ;Από την 01.01.1999 υπηρετεί στη Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας.



ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΗΝ Δ.Ο.Υ. ΑΠΟ ΤΟ 1999  ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝ ΒΓΕΙΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Θ' ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ; ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΩΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ Δ.Ο.Υ;Στις Δημοτικές εκλογές του 1998,συμμετέχει για πρώτη φορά, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «ΧΑΛΚΙΔΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», και εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος.



ΕΡΩΤΗΣΗ: ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1998 ΕΩΣ ΤΟ 2002 ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΝ ΒΓΕΙΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Θ' ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ;ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΩΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ


Στις εθνικές εκλογές της 7ης Μαρτίου 2004 μετείχε, για πρώτη φορά, ως υποψήφιος βουλευτής Ν. Ευβοίας, με το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και έλαβε 12.500 ψήφους, εκ των οποίων τις 5.600 στη γενέτειρά του πόλη της Χαλκίδας, γεγονός που τον κατέταξε πρώτο, μεταξύ όλων των υποψήφιων κομμάτων, σε σταυρούς προτίμησης στη Χαλκίδα.
Στις εθνικές εκλογές του έτους 2007 ήταν πάλι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ., και κατετάγη πάλι πρώτος σε αριθμούς ψήφων στην Χαλκίδα, αν και δεν εξελέγη βουλευτής.
Είναι απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας.
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΗΣΑΣΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ; ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΩΝΗ;

Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος από την ίδρυσή του.
Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Μάνεση-Παγώνη και έχουν δύο παιδιά.


ΧΑΛΚΙΔΑ, ΣΕΠΤ. 2010

ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΩΝΗ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΠΑΡΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ. ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΩΝΗ, ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΤΗΝ ΔΟΥ, ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑ. ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΝΩ ΕΓΩ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΕΙΣΘΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΜΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ!!!!
ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΩΝΗ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΟ. ΕΙΧΑΤΕ ΠΕΙ ΠΩΣ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΔΟΚΙΜΑΣΘΗΚΕ ΜΙΑ 4ετια ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΤΑΝΕΙ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ 4ετιες ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ. ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ;