Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ

Κύμη 5-11-2010


ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΜΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ
ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΩΜΑ.

 Μετά τα Κριεζά, το Αυλωνάρι και τις Κονίστρες σειρά είχε η Κύμη να βροντοφωνάξει : ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για το Δήμο Κύμης Αλιβερίου. Με μία πέραν του αναμενόμενου συγκέντρωση, που πλησίασε τα 1000 άτομα, χθες το βράδυ, στην ....
.κεντρική πλατεία της Κύμης, ο Δημήτρης Θωμάς και οι υποψήφιοι του συνδυασμού είδαν μέσα από τον παλμό και τον ενθουσιασμό του συγκεντρωμένου πλήθους, το μήνυμα της νίκης στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Δίνουμε τον αγώνα για την ουσία και όχι για την εξουσία
Σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε
Τολμήσαμε και πετύχαμε
Οι δεσμεύσεις μας, έγιναν πράξεις
Τα λόγια μας, έγιναν έργα σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Δήλωσε ο Δήμαρχος Κύμης απευθυνόμενος στον κόσμο, που με ενθουσιασμό τον χειροκροτούσε, τον ευχαρίστησε για την συμμετοχή, την στήριξη και για την συνεργασία του όλα αυτά τα χρόνια. Ήλθαμε, για να ζητήσουμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας για μια νέα τετραετία, συνέχειας και συνέπειας. Για μια νέα περίοδο, ανάπτυξης και προοπτικής γι` αυτόν εδώ τον τόπο. Είναι φανερό στον κάθε καλοπροαίρετο, ότι όλα αυτά τα χρόνια:
Αναφέρθηκε στην προεκλογική του περιοδεία σε όλα τα χωριά του νέου Δήμου, προκειμένου να συντάξει το πρόγραμμά του, κατά την οποία διαπίστωσε την έλλειψη έργων και την εγκατάλειψη των κατοίκων στην τύχη τους, στο μεγαλύτερο ποσοστό των υπολοίπων Δήμων.
Απαρίθμησε τα έργα που έγιναν στο Δήμο της Κύμης , αυτά τα 8 χρόνια, κατάληξε λέγοντας : απορροφήσαμε ένα συνολικό ποσό 24.500.000 € από Ευρωπαϊκά προγράμματα περίπου, που κατέταξαν άλλωστε τον Δήμο Κύμης σε έναν από τους πρώτους σε απορροφητικότητα Δήμους σε επίπεδο Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Τόνισε ότι είναι έτοιμος ο ίδιος για να αναδείξει, με τους συνεργάτες του ,τις ανάγκες και τις προοπτικές όλης της περιοχής, δίνοντας τον αγώνα για την ουσία και όχι για την εξουσία Όχι μόνο εδώ στην Κύμη, αλλά απ’ άκρη σ’ άκρη του νέου μας Δήμου ξέρουν ότι από όποια θέση και αν υπηρέτησα την τοπική αυτοδιοίκηση, είτε ως δημοτικός σύμβουλος, είτε ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, είτε ως δήμαρχος, είτε ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΤΕΔΚΕ, εξάντλησα κάθε δυνατότητά μου προκειμένου να υπηρετήσω όσο πιο άξια και σωστά γίνεται, τους ανθρώπους που με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους!
Αναφερόμενος στους πολιτικούς του αντιπάλους, που ήδη άρχισαν να σκορπούν φέι - βολάν, λασπολογώντας εις βάρος του, είπε: Μια λάσπη που ξεκίνησε λίγο πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου Καλλικράτης με χαρακτηρισμούς για πληρωμένους μετανάστες, εκβιαζόμενους υπαλλήλους και άλλα παρόμοια, συνεχίζοντας σήμερα με χαρακτηρισμούς για τραμπούκους και τρομοκράτες! Σε αυτή τη λάσπη θα απαντήσουν οι ίδιοι οι δημότες, επιβεβαιώνοντας με την ψήφο τους την Κυριακή την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μας. Ο πρώην Δήμαρχος όμως ας απαντήσει στο πολιτικό ερώτημα που μέρες τώρα του απευθύνουμε. Εάν ψηφιστεί, ποιος θα τον αντικαταστήσει, όσο διάστημα απαιτηθεί έως την ολοκλήρωση των δικαστικών υποθέσεων που εκκρεμούν εις βάρος του και πρόσθεσε: Την Κυριακή το φως και η αλήθεια θα λάμψουν.
Στο σημείο αυτό, παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του Δήμου Κύμης. Το ψηφοδέλτιο της νίκης για την επόμενη Κυριακή, όπως είπε. Οι υποψήφιοι, ακούγοντας το όνομά τους, ανέβαιναν στην εξέδρα, καταχειροκροτούμενοι από τους ενθουσιασμένους πολίτες της Κύμης, που επισφράγισαν το μήνυμα για την μεγάλη νίκη της Κυριακής .