Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

ΑΡΗΣ

«Δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα»
Αδικη χαρακτήρισε την ήττα του Αρη στο Λεβερκούζεν
Ο Αρης έπαιξε στα ίσα την Μπάγερ Λεβερκούζεν μέσα στην «Μπάι Αρίνα» αλλά έφυγε από αυτή δίχως βαθμό. Ο Έκτορ Κούπερ μετά το παιχνίδι που μετά δυσκολίας έβρισκε τις λέξεις για να περιγράψει τα συναισθήματά του.
«Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο και δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Φεύγουμε πραγματικά πολύ στεναχωρημένοι, γιατί φεύγουμε με άδεια χέρια, παρότι κάναμε ένα......
 πολύ καλό παιχνίδι. Κάναμε τουλάχιστον πέντε κλασικές ευκαιρίες και μας έλειψε το γκολ. Πέρα από στεναχωρημένος είμαι και εκνευρισμένος που δεν πήραμε τίποτα από το παιχνίδι. Και δεχθήκαμε ένα γκολ σε ένα χρονικό σημείο όπου είτε λόγω χρόνου είτε λόγω διάταξης δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παραμικρό» είπε χαρακτητιστικά.
Και στη συνέχεια εξέφρασε τα παράπονά του για το γεγονός ότι ο πρώτος διαιτητής δεν είδε τον τέταρτο στην αλλαγή του Πρίττα:
«Έπαιξε τον ρόλο του αυτό το θέμα. Είχαμε ζητήσει αλλαγή, δεν μας επιτράπηκε. Όπως και να' χει, τηρουμένων των αναλογιών και της δυναμικότητας του αντιπάλου, δεν πήραμε αυτό που έπρεπε»..
Για την κατάσταση στα αποδυτήρια της ομάδας μετά την ήττα:
«Μετά από ένα παιχνίδι σαν αυτό, δεν είναι τόσο εύκολο να μπεις στα αποδυτήρια. Είναι πραγματικά μεγάλος ο πόνος, αλλά πρέπει να τον ξεχάσεις. Είχα πει ότι πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι και θα το είχαμε κάνει αν αξιοποιούσαμε τις ευκαιρίες».
Σχετικά με την απόδοση του τερματοφύλακα της Μπάγερ, απάντησε:
«Και στον αγώνα στη Θεσσαλονίκη απέδειξε ότι είναι σπουδαίος τερματοφύλακας. Συνεχώς είχε απαντήσεις στις ευκαιρίες μας, αλλά και η δική μου ομάδα θα έπρεπε να ήταν πιο εύστοχη.
» Η ομάδα έδειξε ότι είναι άξια απέναντι σε αντιπάλους αυτού του βεληνεκούς. Απλά πρέπει να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα για να συνεχίσουμε. Εμείς θα επιδιώξουμε δύο νίκες και στα δύο παιχνίδια».