Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΥΛΙΔΑ 3-1

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ Ο ΝΗΛΕΑΣ
ΝΙΚΗΣΕ ΑΝΕΤΑ 3-1 ΤΗΝ ΑΥΛΙΔΑ


Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας βρίσκεται από χθες ο Νηλέας, μετά τη νίκη του με 3-1 επί της Αυλίδας και την αναβολή του αγώνα Αλάτσατα - Σκύρος. Η ομάδα μας πριν από ακριβώς ένα χρόνο (28 Φεβρουαρίου 2010), είχε πετύχει μια από τις μεγαλύτερες σε σκορ νίκη των τελευταίων χρόνων επικρατώντας του.....
 χθεσινού αντιπάλου με 8-0. Χθες θα μπορούσε να πετύχει πάλι ένα μεγάλο σκορ αλλά οι ποδοσφαιριστές της ομάδα μας ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Ο Παπαρήγας και ο Σαμαράς από τρεις φορές, ο Παπακωνσταντίνου και ο Μυτάφης από μία, αστόχησαν από πολύ καλές θέσεις για να σκοράρουν ενώ στο 65' ο Πούρης και στο 82' ο Ζωντός είχαν σουτ στα δοκάρια της Αυλίδας. Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 19' με τον Μυτάφη και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου πέτυχε το 2-0. Στο 50' ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-0 με άψογο πλασέ. Στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο η απόδοση της ομάδας μας έπεσε, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Δημουλά στο 77' σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή του Νηλέα. Στο 84' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιώργος Κότσαρης του Α.
Να σημειωθεί ότι στο 10ο λεπτό της συνάντησης, ο αγώνας διεκόπη για περίπου οχτώ λεπτά, όταν τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Ευσταθίου και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου.
Άριστη η διαιτησία του κ. Γκρινιάρη και των βοηθών του Μητρολιού και Κεραμιδά.
Ο Νηλέας αγωνίστηκε με τους:
Κότσαρης Γ. του Ι., Μούντριχας Α., Πούρης, Μούντριχας Α. (62' Κότσαρης Γ. του Α.), Κότσαρης Α., Κότσαρης Σ., Παπαρήγας, Ζωντός, Παπακωνσταντίνου, Μυτάφης (76' Μαστροκώστας), Σαμαράς Σ. του Ε. (85' Καρλής Γ.)
Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο 12-13 Μαρτίου και περιλαμβάνει το μεγάλο ντέρμπυ Νηλέας - Αλάτσατα, που θα γίνει στο γήπεδο Νεοχωρίου. Όμως λόγω των αγώνων της Σκύρου που εκκρεμούν πιθανότατα η αγωνιστική θα μετατεθεί κατά μία εβδομάδα.