Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΕΣΤΙΑ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Δελτίο Τύπου
Συμμετοχή της ΕΣΤΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
στη «Μαθηματική Εβδομάδα» της Θεσσαλονίκης


Η Εστία Γνώσης και Πολιτισμού Χαλκίδας θα έχει την τιμή να συμμετέχει και να λειτουργεί το κεντρικό περίπτερο στη Μαθηματική Έκθεση που πραγματοποιείται στα πλαίσια του μαθηματικού συνεδρίου με θέμα «Μαθηματική Εβδομάδα» που .....
διοργανώνει η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία στη Θεσσαλονίκη.
Το Συνέδριο αυτό θα πραγματοποιηθεί από Τετάρτη 2 έως και Κυριακή 6 Μαρτίου 2011 στο Συνεδριακό Κέντρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Η Μαθηματική Εβδομάδα λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο και φέτος έχει τίτλο «Μαθηματικές Διαδρομές στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον». Οι επισκέπτες υπολογίζονται σε αρκετές χιλιάδες μαθητών Γυμνασίων Λυκείων φοιτητών Πανεπιστημιακών Σχολών και καθηγητών τόσο της δευτεροβάθμιας όσο και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Το γεγονός ότι η Εστία Γνώσης Χαλκίδας συμμετέχει στην έκθεση αυτή τιμής ένεκεν με όλα τα έξοδα καλυμμένα από την Μαθηματική Εταιρεία καθώς και το ότι οι καθηγητές της Εστίας θα είναι οι βασικοί εισηγητές στο συνέδριο που θα πραγματοποιείται ταυτόχρονα, αποδεικνύει για άλλη μια φορά, την ξεχωριστή θέση που επάξια έχει καταλάβει, τόσο στον χώρο της Παιδείας όσο και των Επιστημών γενικότερα.
Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους, ότι κατά το διάστημα της λειτουργίας της Έκθεσης τα μαθήματα στην Εστία (Κόκκινο Σπίτι Χαλκίδας) θα γίνονται κανονικά για τα σχολεία που έχουν προγραμματίσει επίσκεψη.