Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Α.Σ. ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ


Έχοντας συμπληρώσει την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος και μετά την διεξαγωγή του εξ΄ αναβολής αγώνα της 18ης αγωνιστικής με τη Δόξα Προκοπίου, θέλουμε δημόσια να συγχαρούμε την Ε.Π.Σ. Ευβοίας, την Επιτροπή Διαιτησίας, και τα μέλη της για την συνεχή προσπάθεια βελτίωσης της ......
ποιότητας Διαιτησίας που παρατηρήσαμε στους τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος που συμμετείχαμε.
Επειδή στο παρελθόν δημοσιεύσαμε τις τυχόν ενστάσεις και κριτικές μας προς Διαιτησίες, επισημαίνουμε ότι η παρατήρησή μας αφορά σε αξιολογημένους ή μη, διαιτητές που ορίστηκαν στους τελευταίους αγώνες της ομάδας μας και ανεξαρτήτου αποτελέσματος, είτε ήττας με Προποντίδα (κ. Μάγειρας) ή Κύμη (κ. Ψυχούλας) είτε ισοπαλίας με Ερέτρια (κ. Ρουμπής) είτε νίκης με Προκόπι (κ. Παπακυριάκος) όπου σε ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά ματς, αρίστευσε στις υποδείξεις του αλλά και στον πειθαρχικό έλεγχο του αγώνα.
Παρακαλούμε, στις εναπομείναντες 10 αγωνιστικές στις οποίες θα κριθούν η παραμονή στην κατηγορία αλλά και η πραγματοποίηση των στόχων της ομάδας μας, όπως και των υπολοίπων ομάδων της κατηγορίας, για ορισμούς Διαιτητών αξιολογημένων ή αξιόλογων, με την ίδια ΠΡΟΣΟΧΗ, αντίστοιχη και της δικής μας προσπάθειας για συνεχή βελτίωση σε όλους τους τομείς που αφορούν στην ομάδα μας.


το Δ.Σ.