Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ



Σας γνωρίζουμε ότι μέχρι σήμερα στο γραφείο οδοκαθαριστών εργάζονταν 42 εργάτες καθαριότητας. Στις 7 Φεβρουαρίου απολύθηκαν οι 8μηνοι συμβασιούχοι 16 εργάτες καθαριότητας.
Από τους υπόλοιπους που υπάρχουν σε 2 μήνες θα αποχωρήσουν άλλοι 15 4ωροι εργάτες λόγω της λήξης της.....
 σύμβασης τους, θα φύγουν νωρίτερα με άδειες και ρεπό. Από τους 42 υπαλλήλους αποχώρησαν 31 και παραμένουν 11 εργάτες καθαριότητας.
Με την υπ’ αριθμό 46/2011 απόφαση δημοτικού συμβουλίου αποφασίστηκε το γραφείο μας να λειτουργεί στη Δημοτική Κοινότητα Χαλκίδας με την αρμοδιότητα της καθαριότητας των οδών, πλατειών και γενικά όλων των κοινόχρηστων και κοινωφελών χώρων της περιοχής της δημοτικής Κοινότητας Χαλκίδας και όχι μόνο στην περιοχή του κέντρου που εκτελούσε τις ανωτέρω εργασίες το γραφείο μας μέχρι σήμερα.
Με τα νέα δεδομένα για να μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας το έργο μας, το γραφείο μας χρειάζεται άμεσα 31 εργάτες καθαριότητας για το κέντρο και για τις λαϊκές αγορές. Για την επέκταση των αρμοδιοτήτων μας και στην περιφέρεια της Δημοτικής Κοινότητας που μέχρι τώρα ήταν στην αρμοδιότητα του εργοταξίου αποκομιδής, χρειαζόμαστε για να καλύψουμε τις πιο κεντρικές γραμμές 24 εργάτες καθαριότητας, οι οποίοι πρέπει να περιέλθουν σ’ εμάς είτε από νέα σύμβαση είτε από μεταφορά τους από το τμήμα καθαριότητας αποκομιδής στο γραφείο οδοκαθαριστών.
Τέλος σας γνωρίζουμε ότι η καθαριότητα στη Δημοτική Κοινότητα Χαλκίδας χωρίς τους παραπάνω εργάτες που αιτούμαστε θα είναι ελλιπείς και θα δημιουργηθεί πρόβλημα στο να είναι η Δημοτική Κοινότητα καθαρή.