Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ;
 
Προτρέχοντας με καταγγελία στην Αστυνομία για έργο σε χωριό, στο οποίο δεν έχει καμία αρμοδιότητα, ο Πρόεδρος των Λεπούρων Αλέξανδρος Ηλίας, σταμάτησε προσωρινά τα έργα που γίνονται για την αποκατάσταση της χωματερής του Βέλους!!! Ενός έργου σημαντικού για την προστασία του περιβάλλοντος και των κατοίκων!! Δίχως τουλάχιστον προηγουμένως, ως όφειλε, να ενημερωθεί προφορικά από τον Πρόεδρο του γειτονικού του χωριού ή τον αρμόδιο για το θέμα Αντιδήμαρχο.
Μετά από όλα αυτά, το Τοπικό Συμβούλιο του Βέλους συνεδρίασε....
άμεσα και ομόφωνα αποφάσισε για την συνέχιση των εργασιών και το έργο πλέον προχωρά απρόσκοπτα.
Αυτά ανακοινώθηκαν από τον Δήμαρχο Δημήτρη Θωμά κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου στις 31 Μαΐου 2013
Εύλογα όμως γεννάται το ερώτημα. Ποιός ήταν ο σκοπός αυτής της ενέργειας;;; Ενέργειας, η οποία έρχεται να προστεθεί σε μια αλυσίδα παρόμοιων κινήσεων, που αποσκοπούν στην στείρα και φτηνή αντιπολίτευση!!
Δυστυχώς, εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεκινήσει ένας οργανωμένος πόλεμος, προκειμένου να σταματούν ή να καθυστερούν τα εκτελούμενα έργα στο Δήμο μας. Με την παράφρονα λογική ότι δεν πρέπει να τα πιστωθεί η Δημοτική Αρχή. Αδιαφορώντας ότι, όλα αυτά, επιβαρύνουν τον τόπο και τους πολίτες, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη εποχή.
Με μια καινοτόμα τακτική μεγάλο μέρος της αντιπολίτευσης, προσπαθεί οργανωμένα να διακόπτει ή να καθυστερεί τις εργασίες σε κάθε νέο έργο που ξεκινά ή να φέρνει διάφορα εμπόδια στην λειτουργία του Δήμου. Με καταγγελίες και μηνύσεις στην αστυνομία, στα δικαστήρια και σε διάφορες ελεγκτικές υπηρεσίες επεξεργάζονται και προωθούν ημέρες χάους, για να προβάλλουν εαυτούς ως σωτήρες, βάζοντας λάσπη στον ανεμιστήρα και αδιαφορώντας για το που θα «κολλήσει» ο… λεκές.
Ας γνωρίζουν όμως όλοι αυτοί, ότι την παρούσα Δημοτική Αρχή η λάσπη δεν την αγγίζει.
Αυτή η Δημοτική Αρχή έχει επιλέξει, εδώ και πολλά χρόνια, το δρόμο των έργων και της ενημέρωσης των πολιτών.
Αποτελεί πλέον καθήκον μας η στηλίτευση τέτοιων ενεργειών. Οι πολίτες θα ενημερώνονται πλήρως για όλες αυτές τις εκτός λογικής ενέργειες, ώστε να μπορούν να κρίνουν σωστά, αλλά και να μας συμπαρίστανται στο δύσκολο έργο μας.