Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Ο Ατρόμητος κλείνει «σεντόνι» ενώ ΠΑΟΚ και Αστέρας καραδοκούν

Με τις αναμετρήσεις της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής, συνεχίζονται τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί στο Περιστέρι τον Αστέρα Τρίπολης και με νίκη θα πάρει την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία, που ισοδυναμεί με συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς λιγκ.
Την πρώτη θέση διεκδικούν οι τρεις ομάδες, καθώς ό,τι και να γίνει, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν μπορεί να βγει πρώτος. Ο Ατρόμητος παίρνει την πρώτη θέση με νίκη επί του Αστέρα ό,τι και να γίνει στο άλλο ματς, αλλά και με ισοπαλία αν δεν νικήσει ο ΠΑΟΚ τον ΠΑΣ. Ο ΠΑΟΚ παίρνει την....

πρώτη θέση με νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα και να μην νικήσει ο Ατρόμητος τον Αστέρα ή με ισοπαλία, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ηττηθεί ο Ατρόμητος, οπότε ο ΠΑΟΚ θα ισοβαθμίσει στην πρώτη θέση με τον Αστέρα και υπερτερεί στην ισοβαθμία.
Ο Αστέρας Τρίπολης παίρνει την πρώτη θέση μόνο αν νικήσει τον Ατρόμητο και χάσει ο ΠΑΟΚ από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως σε μια τέτοια περίπτωση, θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία στην 2η θέση, μεταξύ Ατρομήτου, ΠΑΣ και ΠΑΟΚ και τότε ο «δικέφαλος» θα μείνει στην τέταρτη και τελευταία θέση.
Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας:
ΚΥΡΙΑΚΗ
20:30 (Περιστέρι) Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης --Novasport 1--
20:30 (Ιωάννινα) ΠΑΣ Γιάννενα-ΠΑΟΚ --Novasport 2--

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες)
Ατρόμητος 10
ΠΑΟΚ 10
Αστέρας Τρίπολης 8
ΠΑΣ Γιάννινα 7