Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Π.Σ.ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ ΕΥΒΟΙΑΣ με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με τις άδειες μετάδοσης αγώνων του Σαββατοκύριακου 21-22/09/2013,
ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ:
Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και ύστερα από σχετικές αιτήσεις, χορηγήθηκαν άδειες για μετάδοση αγώνων στους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΡΑΔΙΟ ΕΥΡΙΠΟΣ 90 FM και ΡΑΔΙΟ 9,65 , την Παρασκευή 20.09.2013 με τα υπ’ αριθ. 3559/20.09.2013 3561/20.09.2013 έγγραφα αντίστοιχα.
Τα σχόλια σε βάρος της διοίκησης περί του αντιθέτου (για μη χορήγηση αδειών) τα θεωρεί κακόβουλα , προκλητικά και σκόπιμα , προσβάλουν θεσμικά και φυσικά πρόσωπα και στοχεύουν στον αποπροσανατολισμό των παραγόντων και της.....

φίλαθλης κοινής γνώμης.
Η διοίκηση της Ε.Π.Σ ΕΥΒΟΙΑΣ πιστή στους κανόνες που διέπουν το άθλημα του ποδοσφαίρου που αφιλοκερδώς υπηρετεί και με αίσθημα ευθύνης, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διάδοση, την προβολή και την αναβάθμιση του ποδοσφαίρου στο νομό της ΕΥΒΟΙΑΣ και μέσα από διαδικασίες που επιτάσσουν, η αθλητική νομοθεσία , τα θεσμοθετημένα όργανά της, αλλά και με τις αποφάσεις που λαμβάνει, θα συνεχίσει απτόητη, για να φέρει σε πέρας το έργο που τα σωματεία του νομού της ανέθεσαν.
Δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να προσβάλει , να συκοφαντήσει και να οδηγήσει το ποδόσφαιρο στην ευτέλεια και στην οπισθοδρόμηση , πολύ δε περισσότερο σε άτομα που δηλώνουν «δημοσιογράφοι» και που δε γνωρίζουν τη δημοσιογραφική δεοντολογία και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την ιδιότητά τους αυτή.
Επισημαίνει δε, ότι Θα στηρίζει όποια προσπάθεια θα γίνεται από τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε για την προβολή και τη διάδοση του αθλήματος , θα επιδιώκει το διάλογο και θα είναι προσηνής σε όλους και σαφώς θα δέχεται κριτικές , καλόπιστες όμως και στοιχειοθετημένες , για την προαγωγή και την αξιοπιστία του αθλήματος.