Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Άποψή μου

Διάβασα στο istiaianews  το εξώδικο που έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος Ιστιαίας κύριος Αναγνώστου προς την διοίκηση της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ και με το οποίο καλεί την διοίκηση ν΄ ανακαλέσει το δελτίο τύπου με το οποίο τον κατηγορούσε πως ο ίδιος απευθυνόμενος στον γενικό αρχηγό της ομάδας, τον κατηγόρησε, επειδή όπως λέει δεν αποδέχθηκαν 15.000 ευρώ που ο ίδιος του ςέδινε για να ενισχυθεί η ομάδα στη μεταγραφική περίοδο.
Αγαπητέ κύριε Αναγνώστου, οι δικές μου πληροφορίες λένε πως....
βοηθάτε ομάδες τις περιοχής, άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο και μπράβο σας.
Στη περίπτωση της ΕΝΩΣΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ όμως κάτι δεν πήγε καλά.
Με τα λόγια δεν ισχύει τίποτα κύριε Αναγνώστου. Αφού θέλατε να βοηθήσετε έπρεπε να πάτε σε μια συνεδρίαση του ΔΣ να ζητήσετε το λόγο και να κάνετε την προσφορά σας, ώστε να καταγραφεί στα πρακτικά.
Τότε κύριε Αναγνώστου οι κύριοι θα βρισκόταν κατηγορούμενοι, αν δεν δεχόταν την προσφορά σας, αφού θα ζημίωναν την ομάδα.
Κύριε Αναγνώστου, ας μη γελιόμαστε. Δεν απαντάτε στο αν απευθυνθήκατε στον γενικό αρχηγό κι αν τον κατηγορήσατε. Είχατε κανει και στον κ. Δελχά την πρόταση;
Κύριε Αναγνώστου, γιατί ήρθε στο φως αυτό το θέμα τώρα; Μήπως έχει να κάνει με το ότι μέλος της οικογένειας του κ. Δελχά είναι σε αντίπαλο ψηφοδέλτιο;
Κύριε Αναγνώστου επιτρέψτε μου να γράψω την άποψή μου. Ισως τα 15.000 ευρώ θα έπρεπε να τα προσφέρετε στην ομάδα ως ένα πριμ για την καλή πορεία και να τα μοιρασθούν ποδοσφαιριστές και προπονητές.
Πιστεύω πως αυτά τα παιδιά το αξίζουν.