Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Η υποψηφιότητα του κ. Λουκά Παππά

Το τι έχω ακούσει αυτές τις μέρες σχετικά  με το σχόλιό μου για την υποψηφιότητα του κ. Λουκά Παππά στο Τοπικό Συμβούλιο Κύμης, δεν μπορώ να σας το περιγράψω.
Κύριοι, ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Έχω γράψει άπειρες φορές πως δεν μ΄ ενδιαφέρει το τι λένε οι άνθρωποι με τους οποίους έχω συνεργασθεί κάποια στιγμή. Εγώ δεν πέφτω σε τέτοιες παγίδες.
Όταν κάποιος συνεργάσθηκε έστω και μια μέρα μαζί μου, έχει θέση και δικαίωμα αν θέλετε να προβληθεί μέσα από το apopsignomi.blogspot.com αν αυτός το επιθυμεί.
Τα παραδείγματα είναι πολλά. Ο κ. Λουκάς Παππάς υπήρξε ....
συνεργάτες μου κι έτσι ανήκει σ΄ αυτούς που έχουν αυτό το δικαίωμα.
Εγώ δεν είμαι σε θέση να υποδείξω στους Δημότες της Κύμης ποιόν θα ψηφίσουν, αλλά αυτοί που μας διαβάζουν ξέρουν πως λέμε ΝΑΙ στους νέους και τις νέες σε όποια ψηφοδέλτια κι αν ανήκουν.
Να ξεκαθαρίσουμε και κάτι ακόμη.
Μαγκιά μου, που δεν τσίμπησα με την υποψηφιότητα Αμπελιώτη και γενικά με την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ.
Τι έχουν να πούνε κάποιοι κύριοι εκεί στην πλατεία της Κύμης οι οποίοι παριστάνουν τους αντιπάλους του κ. Θωμά και μόλις τον δούνε τρέχουν να του σφίξουν το χέρι και να του πουνε γειά σου δήμαρχε;
Ας σταματήσει πλέον το κρυφτούλι με τις κοτούλες.
Ας πούνε κάτι και για τα παπαγαλάκια, τα οποία είχαν προεξοφλήσει την νίκη Αμπελιώτη και το τέλος του Θωμά.
Ας φροντίσουν να βάλουν στο δοκιμαστήριο κάποιον άλλο υποψήφιο και να μην ξεχάσουν πως θα είναι ο τρίτος, μετά τον κ. Πιλάτη και τον κ. Αμπελιώτη.
Όσο για τον κ. Λουκά Παππά, του εύχομαι καλή επιτυχία κι αν εκλεγεί θα έχω να λέω πως κάποτε υπήρξα συνεργάτης του.