Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Εθιμοτυπική συνάντηση ΠΑΟ - ΕΠΟ

«Πλούσιος» ο Ισπανός φορ

Μετά την εθιμοτυπική συνάντηση ΠΑΟ - ΕΠΟ... ένα εκατ. ευρώ στον Τοτσέ


Μετά την εθιμοτυπική συνάντηση ΠΑΟ - ΕΠΟ... ένα εκατ. ευρώ στον Τοτσέ 
Τι και αν οι σχέσεις μεταξύ ΕΠΟ και Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια… ακροβατούν στο κενό, την Πέμπτη ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής και ο ομόλογος του στους «πράσινους», Γιάννης Αλαφούζος, είχαν μία εθιμοτυπική συνάντηση, η οποία ολοκληρώθηκε μέσα σε καλό κλίμα. Οι δυο άνδρες μίλησαν για περίπου μιάμιση ώρα και ...μένει να φανεί εάν ήρθαν πιο κοντά ή όχι.
Τόσο από την ΠΑΕ, όσο και από την ΕΠΟ δεν έγινε γνωστό το περιεχόμενο της συζήτησης ανάμεσα στις δύο πλευρές, όμως, είναι δεδομένο ότι στα βασικά θέματα ήταν η αδειοδότηση των «πράσινων» εν όψει της νέας σεζόν (σ.σ. αλλά και των πλέι οφ).

Πάντως δεν θέλησαν να βγάλουν λεπτομέρειες προς τα έξω και αποφάσισαν να μην διαρρεύσουν πληροφορίες. Άλλωστε, αυτή ήταν η δεύτερη κίνηση του Αλαφούζου μετά το προ ημερών ταξίδι του στην Ελβετία και τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί.

Μάλιστα, ο παράγοντας του «τριφυλλιού» εξερχόμενος από τα γραφεία της ΕΠΟ, δήλωσε αισιόδοξος για το κομμάτι της αδειοδότησης, αλλά και για το θέμα της Λεωφόρου.

Αναλυτικά είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Είχα μια πάρα πολύ καλή συνάντηση με τον πρόεδρο, μιλήσαμε για θέματα ποδοσφαίρου. Αν χρειαστεί, θα συναντηθούμε και πάλι».

Για τη συνάντηση με τον Πλατινί: «Μερικά πράγματα δεν λέγονται, δεν δημοσιοποιούνται. Τι λέω εγώ σε ιδιωτικές συζητήσεις ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού με κάποια άλλα πρόσωπα, αφορούν τους ανθρώπους με τους οποίους μίλησα και εμένα. Ο Παναθηναϊκός δεν τυχαίνει της καλύτερης μεταχείρισης από δημοσιότητα. Γι' αυτό είμαι πολύ προσεκτικός. Δεν αναφέρομαι βέβαια σε εσάς».

Για την άδεια: «Ο Παναθηναϊκός είναι καθ' όλα έτοιμος να πάρει άδεια και δεν έχει κανένα θέμα. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές».

Για το «Απόστολος Νικολαΐδης»: «Δεν υφίσταται θέμα Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Είναι υπερβολές αυτά που γράφονται».

Σχεδόν ένα εκατομμύριο για τον Τοτσέ

Το ποσό των 916.000 ευρώ στον Χοσέ Τοτσέ καλείται να πληρώσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αποφάσισε σήμερα το Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων της ΕΠΟ.

Αυτό το υπέρογκο ποσό καλείται να βγάλει πλέον από τα ταμεία του το «τριφύλλι», καθώς ο Ισπανός –τελικά- δικαιώθηκε στη διαμάχη που είχε με τον σύλλογο για χρήματα που του οφείλονται.

Ο Παναθηναϊκός –όπως αναφέρει και ο σχετικός κανονισμός- έχει το δικαίωμα να υποβάλει αίτηση για να αποπληρώσει το ποσό αυτό σε 45 ισόποσες δόσεις.