Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ (ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1)

Θέλουμε δουλειά ακόμη

Δεν είμαστε τόσο έτοιμοι ακόμη, θέλει δουλειά η ομάδα, ήταν τα πρώτα λόγια του Προέδρου της ΑΕΚ Χαλκίδας μετά το φιλικό με τον ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟ όπου η ΑΕΚ έχασε με 1-3. Ο κ. Ελευθεριάδης είχε  τα καλύτερα να πει για τον προπονητή της αντιπάλου κ. Γ. Καρβέλη σημειώνοντας ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά και για 90΄λεπτά ''δεν μας άφησε να πάρουμε ανάσα'' είπε χαρακτηριστικά.
Τα καλύτερα είπε και για τον συνεργάτη του κ. Ντίνο Λύκο, λέγοντας πως η μέρα αρχίζει και τελειώνει με τον Ντίνο ο οποίος είναι το Α και το Ω για την ομάδα.
Ο κ. Ελευθεριάδης, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι και πολύ καλός ψαράς. Πριν...

από 10 χρόνια, όντας στη Σκύρο υπήρξε καλός στα παραγάδια και η μεγαλύτερη νίκη στο ψάρεμα που έχει κάνει είναι 25 κιλά μαγιάτικα!!! Από τότε που βρίσκεται εδώ δεν έχει ασχοληθεί με το ψάρεμα, το οποίο νοσταλγεί, αλλά είναι σίγουρο ότι όταν ξαναβρεθεί στη Σκύρο, θα ψαρέψει.
Είναι όμως και καλός επιχειρηματίας αφού οι δουλειές στο ''Άλλα κόλπα'' πάνε καλά, ο κόσμος αλλά και άνθρωποι του ποδοσφαίρου προτιμούν το κατάστημά του για την ποιότητα που προσφέρει. Και όταν οι δουλειές πάνε καλά, σημαίνει ότι και η οικονομική υποστήριξη στην ομάδα θα είναι μεγαλύτερη για ό,τι χρειαστεί.