Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΚΠΑΣΙΔΗΣ (ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1)

...δεν είμαστε Ολυμπιακό Στάδιο!!!

Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 14 Σεπτεμβρίου και οι ομάδες έχουν κάνει τον απαραίτητο προγραμματισμό τους, τίποτα όμως δεν είναι βέβαιο μετά την επιστολή Γκούνη από τον ΔΟΑΠΠΕΧ. ''Το γήπεδό μας δεν έχει άδεια, αν και πρέπει να πάρει γιατί το φτιάξανε. Έχει ιατρείο, δημοσιογραφικά, αποδυτήρια. Τώρα αν δεν έχει 20 πυροσβεστήρες, εντάξει, δεν είμαστε και Ολυμπιακό Στάδιο'', είπε χαριτολογώντας, μεταξύ άλλων, ο ....

προπονητής της ΕΡΕΤΡΙΑΣ κ. Παναγιώτης Τοκπασίδης.
Είναι κρίμα να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην ώρα του, γιατί η κάθε ομάδα έχει κάνει τον προγραμματισμό της, ενώ αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση όλα αποσυντονίζονται. ''Θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί σύντομα λύση και δεν θα συνεχιστεί η αβεβαιότητα'', είπε ο κ. Τοκπασίδης σημειώνοντας ότι τα νέα παιδιά δεν φταίνε σε τίποτα.
Σχετικά με το φιλικό που έδωσε η ΑΡΤΑΚΗ  με την ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ και την κέρδισε με 3-2, σημείωσε ότι δοκιμάστηκαν 30 ποδοσφαιριστές σε ένα βαρύ γήπεδο και τα στοιχεία που πήραν ήταν μόνο θετικά. Για την ομάδα του κ. Κουσκούτη ανέφερε ότι έχει το υλικό για να επανέλθει στο μέλλον εκεί που της αξίζει.