Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ (ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ 104,1)

Να φτιάξουν τα γήπεδα αντί να στέλνουν επιστολές
Ο κ. Παπακωνσταντίνου να δράσει δυναμικά

Φανερά αγανακτησμένος ο Πρόεδρος της ομάδας του ΜΙΑΟΥΛΗ ΦΥΛΛΩΝ κ. Βούλγαρης για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα στο Ευβοικό Ποδόσφαιρο μετά την επιστολή Γκούνη. Είπε και τι δεν είπε, σε δηλώσεις του στο ΡΑΔΙΟ ΕΥΒΟΙΑ, μετά τη λήξη του φιλικού παιχνιδιού της ομάδας του με τον ΟΛΥΜΠΟ ΓΥΜΝΟΥ.
''Το γήπεδο των Φύλλων λειτουργεί από το 1968. Μετά από...
τόσα χρόνια διαπιστώνουν ότι είναι παραπόταμος; Κάποια στιγμή θα πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι σε υπεύθυνες θέσεις πρέπει να μπαίνουν υπεύθυνοι άνθρωποι και όχι άσχετοι. Γνώριζαν τα προβλήματα και δεν έκαναν τίποτα τόσα χρόνια. Γιατί; Προφανώς άλλος είναι  ο λόγος για το όψιμο ενδιαφέρον τους''.
Ο κ. Βούλγαρης κάλεσε τους υπεύθυνους να φτιάξουν τα γήπεδα αντί να στέλνουν επιστολές, και να λύσουν το πρόβλημα που έχει προκύψει το συντομότερο δυνατόν και αναρωτήθηκε τι τελικά θέλουν. Θέλουν τα παιδιά στα γήπεδα ή κάπου αλλού; Καλές είναι οι φωτογραφίες και τα παλαμάκια για κάποιους αλλά είναι καιρός να ενσκύψουν στα ουσιώδη για το καλό της νεολαίας μας, είπε.
Κλείνοντας απηύθυνε έκλεισε στον Πρόεδρο της ΕΠΣΕ κ. Γιάννη Παπακωνσταντίνου να πάρει δυναμική θέση και να καλέσει όλα τα αθλητικά σωματεία του Νομού Εύβοιας και να επισκεφτούν όλοι μαζί τον Δήμαρχο της κάθε περιοχής ώστε να ληφθούν οι απαραίτητες πρωτοβουλίες για να μη χαθεί το πρωτάθλημα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Βούλγαρης και οι συνεργάτες του έχουν κάνει σημαντικό έργο στο γήπεδο των Φύλλων, με δικά τους χρήματα. Η προσπάθεια αυτή αναγνωρίζεται από τον κόσμο της περιοχής, για αυτό και σε κάθε αγώνα που δίνει η ομάδα, ασχέτως αποτελέσματος, οι φίλαθλοι βρίσκονται στο γήπεδο και κοντά στην ομάδα.