Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Καλή ιδέα

Από τα ξημερώματα της Κυριακής ο κ. Βασίλης Χατζής, προσπαθούσε να μάθει μια καλή είδηση, για γονείς και παιδιά.
Πίστευε πως θ΄ αφορούσε και την οικογένειά του.
Αγαπητέ Βασίλη, ευτυχώς το θέμα δεν σε αφορά.
Αφορά γονείς οι οποίοι φαίνεται πως δεν φροντίζουν για την ασφάλεια των παιδιών τους ή δεν καταλαβαίνουν πως βάζουν σε κίνδυνο τα ίδια τους τα παιδιά για να διασκεδάσουν.
Αγαπητέ Βασίλη, σύμφωνα με πληροφορίες μας, από τον Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει στην Χαλκίδα, ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ για παιδιά. Θα μπορεί δηλαδή ο μπαμπάς ή η μαμά να αφήνει το παιδί της για κάποιες ώρες, ώστε να πάει σε εκδηλώσεις, στα .....
μπουζούκια, σε ταβέρνες η CLUB!!!
Αγαπητέ Βασίλη, η ιδέα ανήκει σ΄ ένα νεαρό ζευγάρι από το Βασιλικό.
Πως όμως έφτασαν σ΄ αυτή την ιδέα;
Το βράδυ του Σαββάτου προς τα ξημερώματα της Κυριακής, έβγαιναν από νυχτερινό κέντρο και είδαν μέσα σ΄ ένα αυτοκίνητο να κοιμάται ένα παιδί το οποίο δεν πρέπει να ήταν πάνω από 10 χρόνων.
Έπαθαν σοκ. Δεν πίστευαν πως οι γονείς του διασκέδαζαν και είχαν αφήσει το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο. Το νεαρό ζευγάρι δεν έχει αποκτήσει ακόμη παιδί, αλλά αγαπούν τα παιδιά σίγουρα περισσότερο από τους γονείς που είχαν αφήσει το κοριτσάκι μέσα στο αυτοκίνητο και αυτοί διασκέδαζαν. Ο νεαρός ήθελε να καλέσει την αστυνομία, αλλά η νεαρή σύζυγός του τον παρακάλεσε να μην το κάνει και να μπούνε στο αυτοκίνητο και να περιμένουν να δούνε τους γονείς του κοριτσιού.
Αυτό και έγινε. Μετά από ώρα βγήκε μια κυρία από το κέντρο, μπήκε στο αυτοκίνητο, στο οποίο κοιμόταν η μικρή, έβαλε μπρος, άναψε τα φώτα και έφυγε. Τελικά ήταν μόνη της. Ποιος ξέρει γιατί.
Αγαπητέ Βασίλη, να γιατί έγραψα πως δεν σε αφορά το θέμα.
Για την κυρία που θέλει να την αποκαλούν μαμά, δεν θα γράψω τίποτα. Εύχομαι να μην το επαναλάβει αυτό που έκανε. Αν πάλι της αρέσει τόσο πολύ η διασκέδαση, ας περιμένει ν΄ ανοίξει ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.
Καληνύχτα Βασίλη